Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Δελτίο Τύπου από "Νήσος Μύκονος" Η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου μένει έκθετη!!!


"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ :Ε/Γ-Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΜΟ Με αφορμή δημοσιεύματα και διάφορες δηλώσεις που αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν εισιτήρια για την Σάμο, τα οποία πλήττουν με τον χειρότερο τρόπο την τουριστική κίνηση, αφού προδιαθέτουν αρνητικά τους επιβάτες και τους αποτρέπουν να ταξιδέψουν, δηλώνουμε υπεύθυνα και με βάση τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας ότι από σήμερα έως και τις 31 Αυγούστου μόνο σε δύο με τρεις ημερομηνίες υπάρχει πληρότητα θέσεων όπως άλλωστε είναι φυσικό. Σε όλες τις άλλες ημερομηνίες η διαθεσιμότητα θέσεων κυμαίνεται από 300 έως και 1.000 ελεύθερες θέσεις ανά δρομολόγιο γεγονός που αποδεικνύει ότι ούτως η άλλως οι επιβάτες είναι επιφυλακτικοί ως προς τον προγραμματισμό των διακοπών τους η έχουν καταφέρει οι κινδυνολόγοι τον σκοπό τους , δηλαδή να αποτρέψουν κάποιον να προσπαθήσει να ταξιδέψει στην Σάμο. Με βάση τα παραπάνω είναι επιβεβλημένη η προσεκτική αντιμετώπιση τόσο σοβαρών θεμάτων ιδιαίτερα όταν εκείνοι που ανακοινώνουν τα δήθεν στοιχεία αφενός μεν δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα και αφετέρου ζημιώνουν την Σάμο με τις ενέργειες τους αυτές. Πειραιάς 27/07/2010"

Αυτό σημαίνει κ. Κυριαζή ότι αυτό που σας προσάπτει ο κ. Βουλευτής Σάμου κ. Πυθ. Βαρδίκος, πως δυσφημείτε την Σάμο με αυτά τα δελτία τύπου που εκδίδετε, σε συνδυασμό με το Δελτίο Τύπου της εταιρείας, όλα αυτά σας αφήνουν έκθετο...!

Όσον αφορά εμάς που αναφέραμε ότι δεν υπήρχε την Παρασκευή 23 Ιουλίου για Σάμο ούτε ένα εισιτήριο, έχουμε τα στοιχεία, αφού εκτός, του ότι ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες, έχουμε και ονόματα και άλλων ταξιδιωτών που έμειναν στον Πειραιά και δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν για Σάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: