Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Εγγραφές μαθητών & καταρτιζόμενων στις Σχολές του Ο.Τ.Ε.Κ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

 Από τον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ), ανακοινώθηκε ότι κυκλοφόρησε η προκήρυξη για την εισαγωγή μαθητών στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) και καταρτιζόμενων στα ΙΕΚ για το εκπαιδευτικό έτος 2010-2011 σε ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων και εναλλακτικών μορφών τουρισμού , σε Αθήνα, Ανάβυσσο, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Γαλαξίδι, Κέρκυρα, Ναύπλιο, Αλεξανδρούπολη και Αιδηψό Ευβοίας. Θα λειτουργήσουν οι Επαγγελματικές Σχολές : Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Υπηρεσιών, Μαγειρικής Τέχνης και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης .
Επίσης θα  λειτουργήσουν Ι.Ε.Κ:
Τεχνικού μαγειρικής τέχνης, ειδικού ξενοδοχειακών υπηρεσιών και τροφοδοσίας, υπαλλήλου τουριστικού γραφείου, ειδικού λουτροθεραπείας, και ειδικού θαλασσοθεραπείας- ΣΠΑ.
Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται από 9 Αυγούστου 2010 έως και 15 Σεπτεμβρίου 2010 στην Κεντρική Υπηρεσία (Δραγατσανίου 4, Πλατεία Κλαυθμώνος) και στις κατά τόπους Εκπαιδευτικές Μονάδες του Ο.Τ.Ε.Κ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα Γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του Ο.Τ.Ε.Κ στην Αθήνα: 210-3244578, 210-3250977.
Η προκήρυξη διατίθεται από το Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας Σάμου και έχει καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.otek.edu.gr (Προκηρύξεις-Ανακοινώσεις)

Δεν υπάρχουν σχόλια: