Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ο Κωστής Αϊβαλιώτης στις Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Ικαρίας από τους Τούρκους

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών και Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης θα εκπροσωπήσει τον ΛΑΟΣ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της ακριτικής Ικαρίας από τον τουρκικό ζυγό.

Ο Κωστής Αϊβαλιώτης (ο οποίος είναι Ικαριακής καταγωγής) θα μεταβεί στην Ικαρία στις 16 Ιουλίου και θα καταθέσει στεφάνι εξ ονόματος του ΛΑΟΣ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις του Σαββάτου 17 Ιουλίου στον Άγιο Κήρυκο.

Την ίδια μέρα (Σάββατο 17/7 και ώρα 12:30 το μεσημέρι) θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Αγίου Κηρύκου όπου και θα παραδώσει στην Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βασιλάκη και στον Προϊστάμενο του Κέντρου Υγείας Ευδήλου κ. Μυλωνάκη το αυτοκίνητο μάρκας VOLKSWAGEN, το οποίο η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου για τις ανάγκες του, τιμώντας την μνήμη του πατέρα του Γιάννη Αϊβαλιώτη (επί σειρά ετών εκλεγμένου Νομαρχιακού Συμβούλου Αθηνών και Δημοτικού Συμβούλου Χαλανδρίου) ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο πριν έναν χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: