Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου Σάμου δεν βλεπεις ότι δεν τραβάς;


Ξεκουράσου Πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου της Σάμου δεν κάνεις για αυτά τράβα να κάνεις κανένα μπανάκι αρκετά ,δεν καταλαβαίνει ότι ούτε αυτό τον καθαρισμό του Μαλαγαρίου δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις.Αρκετά με αυτή την αδιαφορία και την εγκατάλειψη του λιμένος.


Για τον Πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Σάμου τι άλλο να γράψουμε ,μια λαθεμένη επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση αυτή.Παραχώρησε την χερσαία ζώνη λιμένος παράνομα σε μια τεχνική εταιρεία για την κατασκευή τεχνικών ογκολίθων,μετέτρεψε το Μαλαγάρι σε εργοτάξιο ενώ με την ιδιότητα του δικηγόρου θα όφειλε να γνώριζε ότι για την κατασκευή τεχνικών ογκολίθων αρμόδια υπηρεσία είναι η Διεύθυνση Ανάπτυξης και Βιομηχανίας της Νομαρχίας της Σάμου.



Καθημερινά στο λιμάνι της πόλης κατά την αποβίβαση η την επιβίβαση επιβατών πολλοί συμπολίτες μας και μάλιστα ηλικιωμένοι υποβάλλονται σε ταλαιπωρία αφού ούτε ένα παγκάκι δεν φρόντισαν να τοποθετήσουν.


Εικόνες από το Μαλαγάρι της Σάμου συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον που δείχνετε όλοι για αυτή τη πόλη που σας φιλοξενεί .

Ο γνωστός κεραμιδάς έχει μετατρέψει το χώρο της χερσαίας ζώνης λιμένος σε αποθήκη του,το Λιμενικό Ταμείου δεν βλέπει τίποτα το Λιμεναρχείο Σάμου πως το επιτρέπει;



Δεν υπάρχουν σχόλια: