Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

5th AEGEAN YAGHT RALLY 2010 - Άφιξη από το μεσημέρι των σκαφών.

"ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ"

Από τις 12 το μεσημέρι έχουν αρχίσει τα καταφθάνουν στην Μαρίνα του Πυθαγορείου τα πρώτα Τουρκικά ιστιοπλοϊκά σκάφη που συμμετέχουν στο 5ο Διεθνές Ράλλυ Αιγαίου με 53 σκάφη ξεκινώντας από την Μαρίνα Setur στο Κουσάντασι.
Οι ιστιοπλόοι θα παραμείνουν στη Σάμο 3 ημέρες και θα συνεχίσουν το Ράλλυ αυτό πιάνοντας άλλους 3 σταθμούς, με παραμονή 2 ημερών την Λέρο, 2 στην Σύμη και 3 ημερών την Ρόδο, καταλήγοντας στην επιστροφή τους στην Μαρίνα Marmaris Netsel στην Τουρκία.
Στην Μαρίνα τους υποδέχεται ο Αντιδήμαρχος Πυθαγορείου κ. Νίκος Λύκος μαζί με πολλούς υπαλλήλους του Δήμου και της Μαρίνας, προσπαθώντας να τους παρέχουν όλες τις ευκολίες.
Στις 21:00 το βράδυ θα γίνει μια μικρή γιορτή, όπου η φιλαρμονική του Συλλόγου "Βαθύλλος" θα τους καλοσωρίσει στην προβλήτα της Μαρίνας, ενώ αύριο στις 21:00 ο Δήμαρχος Πυθαγορείου θα μοιράσει αναμνηστικά μετάλλια στα πληρώματα.
Σε δηλώσεις του ο Necati Kiran, Αρχιπλοίαρχος του αγώνα, αναφέρει πως "........το Διεθνές Ράλι Αιγαίου στο Αιγαίο για 10 χρόνια με από όλο τον κόσμο. Η οργάνωση πήρε το προβάδισμα στο Αιγαίο για τη διατήρηση της ειρήνης. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όλους τους ιστιοπλόους και να οικοδομήσουμε μια ισχυρή φιλία από τα φτερά της ειρήνης στο Αιγαίο Πέλαγος. Θέλουμε να παρέχουμε ουσιαστική συμβολή στη διατήρηση της φιλίας ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα".









Ένας από τους ιστιοπλόους ο Onur, που βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τον γνωστό Ονούρ της γνωστής σειράς "Χίλιες και Μία νύχτες"



Ο Διαμαντής Καρατζάς ένας από αυτούς που "τρέχουν" για να έχουν όλες τις ανέσεις οι αγωνιζόμενοι..








Δεν υπάρχουν σχόλια: