Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Πυθαγορείου κ.Νίκου Λύκου με τη διευθύνουσα σύμβουλο της INKAS FILM PRODUCTION κα Λιλέτ Μπόταση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ Πυθαγόρειο 14/6/2010

ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ Αρ.Πρωτ. Α/ 1995

ΔΗΜΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

Γραφείο Αντιδημάρχου

Πλατεία Ειρήνης

83103 Πυθαγόρειο

Πληρ.: Λύκος Νικόλαος

Τηλ. : 2273061238

Φαξ : 2273062215

ΘΕΜΑ: Συνάντηση του Αντιδημάρχου Πυθαγορείου κ.Νίκου Λύκου με τη διευθύνουσα σύμβουλο της INKAS FILM PRODUCTION κα Λιλέτ Μπόταση και η επικοινωνία με τη σεναριογράφο του βιβλίου την κα Mia Sperber

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου του 2010 ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού του Δήμου Πυθαγορείου κ.Νικόλαος Λύκος συναντήθηκε με τη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρίας Inkas Film Production κα Λιλέτ Μπόταση και συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα γυρίσματα της ταινίας στο νησί μας. Είναι πλέον οριστικό ότι ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα γυριστεί στον τόπο μας και πιθανότατα να γυριστεί και ολόκληρη η ταινία στη Σάμο.

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου του 2010 η σεναριογράφος του βιβλίου «Πυθαγόρας :Οι Πύλες του Φωτός» κα Mia Sperber έστειλε στον Αντιδήμαρχο κ.Νικόλαο Λύκο ένα e-mail με το οποίο τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και εκφράζει την ευχαρίστησή της για την επικείμενη έλευσή της στο νησί της Σάμου.

Μέχρι σήμερα αναφέρονται στο νησί της Σάμου τουλάχιστον 52 δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Με αφορμή τα γυρίσματα που πρόκειται να διεξαχθούν στο νησί μας η Σάμος έχει διαφημιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε το e-mail το οποίο έστειλε η κα Mia Sperber.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

Διαβάστε το E-mail:

Dear Mr. Nikos,

It is already a long time that I wanted to write to you and I ask you to accept the most sincere thanks for your very kind efforts for the promotion of our wonderful film on the life of Pythagoras. We appreciate enormously all your kind support.

It would be the greatest pleasure to work with you on the beautiful island of Samos and we wait impatiently to come and film there!

Please transmit to all your team our heartfelt thanks and we will talk again soon!

Warmest regards,

Dr. Mia Sperber

General Manager


Δεν υπάρχουν σχόλια: