Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ΟΛΟΥΣ τους αναγνώστες τις εφημερίδας "ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ" πως φαίνεται ήδη, πως στα πρώτα 10 φύλλα της κυκλοφορίας μας, έχουμε "ενοχλήσει" αρκετά Τοπικά Κέντρα Αποφάσεων και πολλοί έχουν αρχίσει ένα φοβερό τύπου Κλουζό, σενάριο.....στο που ανήκει αυτή η εφημερίδα.
Τα ονόματα που έχουν πέσει στο "τραπέζι" είναι πάρα πολλά και με αυτή μας την ανακοίνωση θέλουμε να αποσαφηνίσουμε το θολό τοπίο που εντέχνως, έχουν κάποιοι δημιουργήσει.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ πως αν ανοίξετε την 2η σελίδα της εφημερίδας θα διαπιστώσετε πως στο αριστερό μονόστηλ,ο υπάρχει η ταυτότητά της και αναγράφει ξεκάθαρα σε ποιόν ανήκει.

Εκδότης λοιπόν της εφημερίδας είναι ο Γιώργος Γαρυφάλλου Δημοσιογράφος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου και διαπιστευμένος δημοσιογράφος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας.

Όλα τα άλλα που ακούτε στα καφενεία, στα δημαρχεία και στα κομματικά γραφεία είναι εκ του πονηρού.

Η εφημερίδα "Σαμιακή ΓΝΩΜΗ" δεν ανήκει σε ΚΑΝΕΝΑΝ κ.κ. Νίκο Κατρακάζο, Θαλλασσινό Θαλλασσινό, Πυθαγόρα Βαρδίκο, Μανώλη Βασιλειά, Νικόλαο Λύκο και όλους όσους εμπλέκουν σε αυτή την ονοματολογία...

Η εφημερίδα ανήκει σε όλους τους ΠΟΛΙΤΕΣ της Σάμου που μέσα από τις σελίδες της προσπαθεί να προασπίσει το δίκιο τους.

Γαρυφάλλου Γιώργος
Εκδότης της εφημερίδας "Σαμιακή ΓΝΩΜΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: