Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Φοβερή καταιγίδα έπληξε το Βαθύ!!!

Μια απίστευτη καταιγίδα έπληξε για 2 περίπου ώρες την πρωτεύουσα της Σάμου με έντονη χαλαζόπτωση και πολλούς μεγάλους όγκους νερού!
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σε πολλά παραλιακά καταστήματα της πόλης, ενώ ο παραλιακός έχει έρθει στο ίδιο ύψος με την θάλασσα, αναγκάζοντας πολλούς οδηγούς να σταματήσουν τα αυτοκίνητά τους. Στο ύψος του Νοσοκομείου τα νερά της βροχής έχουν κατακλύσει το οδόστρωμα ενώ έχουν μείνει αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου.
Επίσης οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων προσπαθούν με δικά τους μέσα να αποτρέψουν τα βρόχινα νερά να μπουν στα μαγαζιά τους.
Μιλώντας πριν από λίγο με την πυροσβεστική υπηρεσία Σάμου μας ενημέρωσαν πως μέχρι στιγμής δεν έχουν δεχτεί κάποια κλήση για έκτακτα περιστατικά.
Η κατάσταση πάντως τώρα έχει εξομαλυνθεί αρκετά.

Για όσους οδηγούς να κατευθυνθούν προς το Καλάμι, Νησί, Αγ. Παρασκευή και τις γύρω περιοχές να πηγαίνουν προληπτικά από τον δρόμο του Εθνικού Σταδίου αφού τα νερά στην οδό Καλλιστράτους (Νοσοκομείο) είναι ακόμα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: