Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...ΕΔΩ !

Αγαπητοί Πειρατικοί,

Ας γίνουμε λοιπόν από σήμερα 02-05-2010, όλοι πειρατές ... μήπως κι επιζήσουμε!!!

Ας ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση τη σημερινή, και βεβαίως και την προηγούμενη που μας φέρανε στο παρόν χάλι.
Τώρα πια η Ελλάδα θα σωθεί χάρη στο ... νέο πατριωτισμό (πολύ σικ!!!) του Έλληνα συνταξιούχου και του μισθωτού, εκείνου, που δεν κατάφερε ποτέ να κρύψει το εισόδημά του από την Εφορεία.
Που με τον τρομερό του μισθό – περίπου το ½ του μέσου μισθού του Γερμανού – έφτιαξε κρυφά πισίνες, που τις δήλωνε για γούρνες και ντεπόζιτα, που αγόρασε πανάκριβα κότερα και γέμισε τις μαρίνες από το Πασαλιμάνι μέχρι το Λαύριο, που έπαιξε στο Χρηματιστήριο τα λεφτά των Ασφαλιστικών Ταμείων, που τριπλοχρυσοπλήρωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες για να βλέπει τα Ολυμπιακά Ακίνητα, που πλήρωσε από το φόρο του, είτε να ρημάζουν είτε να τα κάνει Malls – και να τα εκμεταλλεύεται πάντα με το αζημίωτο- η γνωστή κατασκευαστική εταιρεία κάποιου κυρίου «Λ».
Το δούλεμα τέρμα και πάρτε και τις χρυσοπληρωμένες σας πένες και πέστε τους να μας δείξουν με ποια στοιχεία, σε ποια τηλέφωνα και σε ποιας κοινωνικής και οικονομικής σύνθεσης περιοχές απευθύνθηκαν τα λαμόγια σας και βγάλανε την τρομερή δημοσκόπηση, που λέει ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού επιβραβεύει τη σκληρότητα των μέτρων σας και τα θεωρεί απολύτως αναγκαία.
Το δούλεμα τέρμα γιατί αρχίσαμε να θυμόμαστε το φοιτητικό μας σύνθημα «Τώρα μιλάει το VELOUTE!!!» και θα αρχίσουν να πέφτουνε βροχή τα γιαούρτια.
Κυρίες & Κύριοι βουλευτές και υπουργοί των δύο μεγάλων κομμάτων, που εναλλάσσεστε αδιαλείπτως στην εξουσία – με τη δική μας ψήφο, βεβαίως – μαζευτείτε και περιοριστείτε και πάρτε μέτρα, τώρα για όσους φάγανε τους κόπους μας, τους φόρους μας, τις ασφαλιστικές μας εισφορές και τα κάνανε δωράκι σε κολλητούς, επενδύσεις off shore και πάει λέγοντας.
Εξηγήστε μας, τώρα, γιατί δεν φορολογείτε τα κέρδη των επιχειρήσεων, που δεν επανεπενδύονται, των τραπεζών – που μάλιστα κάτι δις ευρώ τους χάρισε από φορολογία ο Κωστάκης και κάτι 28 δις τους έκανε δώρο λίγο πριν την κάνει κούκου – αλλά και γιατί δεν βουτάτε από το γιακά τους μεγαλογιατρούς του Κολωνακίου, της Κηφισίας, της Βούλας και της Γλυφάδας, που χρόνια τώρα δηλώνουν κάθε χρόνο τόσα έσοδα όσα πληρώνονται οι παραδουλεύτρες τους!!!
Πέστε μας γιατί εσάς θα πρέπει να σας παρακαλέσει ο Πρωθυπουργός να απαρνηθείτε τους 13ους και 14ους μισθούς και τα επιδόματά σας, μήπως έχετε μικτά, κάτω από 3.000 Ευρώ και δεν το ξέρουμε???
Και σταματήστε να κάνετε τις ίδιες και τις ίδιες copy/paste ερωτήσεις στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, για να μαζεύετε του για την κάθε ερώτηση όσα παίρνει σ’ ένα μήνα η ημιαπασχολούμενη στο ταμείο του σούπερ μάρκετ, γιατί θα αρχίσουμε να σας τις βγάζουμε στα blogs και θα γελειοποιηθείτε ακόμη περισσότερο.
Ή μήπως νομίζετε ότι δεν έχουμε καταλάβει τι περιμένει και τον ιδιωτικό τομέα, όταν μας λέτε για κατάργηση της προστατευτικής νομοθεσίας για τις απολύσεις???
Εμείς λοιπόν, οι ... πατριώτες προ του θυσιαστηρίου, σας προτείνουμε, μαζί με το νόμο αστραπή, που πάτε να μας φορέσετε να περάσετε και μια διάταξη για τη δική σας μείωση σε 200 μόνο!!!
Γιατί και 300 που είσαστε εκεί μέσα μαζεμένοι, τι καλό κάνετε στον τόπο???
Και μια που το έφερε η κουβέντα, πόσο θα μειωθούν οι περίφημοι Υπάλληλοι της Βουλής – που είναι ανίψια σας, κόρες και γαμπροί, κολλητοί κολλητων και δεν συμμαζεύετε???
Με τα δικά τους δώρα, τους 16 μισθούς και τα επιδόματα τι θα γίνει???
Κάποια εξαιρεσούλα θα έχετε σκεφθεί!!!
Να σας πούμε μια αλήθεια, που δεν θέλετε να την ακούσετε, κυρίες & κύριοι βουλευτές και υπουργοί των δύο μεγάλων κομμάτων, που εναλλάσσεστε αδιαλείπτως στην εξουσία από το 1974 μέχρι σήμερα???
Σήμερα εσείς, εν χορώ και με τα ίδια σας τα χέρια, θέσατε το τέλος μιας εποχής.
Της δικής σας εποχής!!!
Που άρχισε με τη μεταπολίτευση και θεμελιώθηκε πάνω σε μια εθνική τραγωδία – αυτήν της Κύπρου – που κλείνει, σήμερα με την παράδοση της χώρας στα χέρια των δανειστών, των τοκογλύφων, των μεσαζόντων, των τραπεζιτών και των «μεγαλόψυχων» εταίρων μας στην Ε.Ε., που μέχρι πριν ένα χρόνο δεν ήξεραν, δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν και δεν έβαλαν φρένο ποτέ στον υπερβολικό δανεισμό, στην υπερβολική σπατάλη, στις υπερβολικές αμυντικές δαπάνες, αλλά δάνειζαν και δάνειζαν και δάνειζαν!!!
Γιατί ήξεραν ότι ερχόταν η ώρα να τα πάρουν πίσω με καλά πανωτόκια!!!
Η αλήθεια λοιπόν είναι μια:
Εμείς μεν θα υποστούμε το αντίτιμο του λάθους μας, που σας πιστεύαμε και σας εμπιστευόμασταν, επί 36 χρόνια, αλλά θα επιβιώσουμε,
εσείς, όμως θα υποστείτε το βαρύτατο αντίτιμο του λάθους σας, που μας εμπαίζατε επί 36 χρόνια.
Η Ιστορία σας τελειώνει εδώ!!!
Καλημέρα συμπολίτες μου και καλή δύναμη.
Ο ήλιος θα βγει κι αύριο. Υπομονή, Επιμονή και Αντίσταση.

Με εκτίμηση

Ελεύθερος Φαροφύλακας

Δεν υπάρχουν σχόλια: