Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

«Ρythagoras: Τhe Gates Οf Light»


ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ της έβδομης τέχνης, αλλά και τηλεοπτικοί αστέρες, βρίσκονται προ των «Πυλών του Φωτός» («Ρythagoras: Τhe Gates Οf Light»), της μεγάλης παραγωγής, που προτίθεται να κινηματογραφήσει η αγγλική εταιρεία Fountain Οf Life Ρroductions, σε σκηνοθεσία του Ραούλ Ρουίζ.
Δυνατό καστ, με πρωταγωνιστές όπως οι Τζον Μάλκοβιτς, Σοφί Μαρσό, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Κρίστιν Σκοτ Τόμας, Ρέιτσελ Βάις, Μπρένταν Φρέιζερ, Πίτερ Σάρσγκααρντ, Ντάνι Χιούστον, Τέι Ντιγκς, Τόφερ Γκρέις κ.ά., αναμένεται να ενσαρκώσουν τους ρόλους που περιγράφει στο βιβλίο της «Πυθαγόρας ο Σάμιος» (Εκδόσεις Διόπτρα, 2005), η διάσημη συγγραφέας Μia Sperbe.
Είμαστε στο στάδιο των τελικών διαπραγματεύσεων, για να οριστικοποιηθεί ότι η νέα ταινία με θέμα τον Πυθαγόρα θα γυριστεί τελικά στην Ελλάδα, σε Σάμο, Πίνδο και Μετέωρα. Έχουμε όμως και ισχυρούς ανταγωνιστές απέναντί μας. Οι Ισπανοί αγωνίζονται να κάνουν στη χώρα τους την παραγωγή του ίδιου φιλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: