Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ο Γιώργος Αβραμίδης νέος Πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΛΑ.Ο.Σ. Σάμου

Ρεπορτάζ "Σαμιακή Γνώμη"


Σύμφωνα με ενημέρωση και διασταυρωμένες πληροφορίες που μας ήρθαν από τα Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Καρατζαφέρης (όπως και σε όλη την Ελλάδα) προχώρησε σε αναδιάρθρωση της Νομαρχιακής Επιτροπής και στην Σάμο βάζοντας τις τελικές υπογραφές.
Θέλοντας να τιμήσει στο πρόσωπο του Γιώργου Αβραμίδη (που ήταν στις τελευταίες εκλογές υποψήφιος Βουλευτής), την πολύ καλή του παρουσία στην εκλογική διαδικασία και την πολύ μεγάλη άνοδο που έδωσε στο κόμμα, τον τοποθέτησε Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. στη Σάμο!
Ο κ. Καρατζαφέρης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει προχωρήσει σε μια πολύ ισότιμη κατανομή των θέσεων στην Νομαρχιακή τοποθετώντας πρόσωπα που βοήθησαν πολύ τον τελευταίο καιρό το κόμμα.
Υπάρχει πολύ καλή εκπροσώπηση από την Ικαρία αλλά και το 1/3 των μελών της Επιτροπής αποτελείται από γυναίκες.
Σε λίγες μέρες θα δοθούν επίσημα στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα που θα βάλουν σε διαφορετική βάση την εικόνα του κόμματος σε τοπικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: