Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Το ανύπαρκτο Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας Σάμου

"Σαμιακή ΓΝΩΜΗ"

Χθες το μεσημέρι ενημερωθήκαμε τυχαία, πως την Σάμο επισκέφθηκε ο καθηγητής του Πολυτεχνείου κ. Μουτζούρης και συμμετείχε σε μια ιγκόγνιτο σύσκεψη στη Νομαρχία Σάμου υπό τον Νομάρχη Σάμου κ. Κάρλα, τον Δήμαρχο Βαθέος κ. Πετρούσκα, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Σαπουνά και διαφόρους άλλους που άκουσαν τον κ. Μουτζούρη να κάνει τις προτάσεις του για τον παραλιακό δρόμο της πρωτεύουσας που πλημμύριζε συνεχώς για πολλούς μήνες.

Στη συνάντηση αυτή ο κ. Νομάρχης και το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της Νομαρχίας ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ να καλέσουν τα Μέσα Ενημέρωσης της αρεσκείας τους προκειμένου να προβάλουν αυτή την συνάντηση.
Μάλιστα ακούσαμε πως ο κ. Κάρλας διάλεξε να ενημερώσει και ραδιοφωνικά κάποιους ακροατές - πολίτες του Νομού αναφέροντας τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής.

Επειδή ο κ. Νομάρχης και το Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας δεν μας έκαναν την τιμή να μας ενημερώσουν και επειδή δεν είμαστε ακροατές κάποιων συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης που αρέσκεται ο Νομάρχης να ενημερώνει, προσπαθήσαμε να μάθουμε αυτά που ελέχθησαν στην συγκεκριμένη σύσκεψη με πληροφορίες που πήραμε από διάφορες πηγές.

Στη σύσκεψη αυτή σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχουμε έπεσαν διάφορες προτάσεις όπως
  1. Να κλείσει ο παραλιακός δρόμος και να ξεκινήσουν έργα αποκατάστασης, με υπερύψωση του οδοστρώματος κατά 1 μέτρο και με παράλληλη υπογειοποίηση των καταστημάτων
  2. Να κλείσουν τα φρεάτια αποχέτευσης και ομβρίων υδάτων και να προωθηθούν προς την πίσω πλευρά του Εμπορικού δρόμου.
  3. Να σταματήσουν δια παντός τα έργα του βιολογικού καθαρισμού.
  4. Οι εργασίες να ξεκινήσουν την 1η Μαΐου και να τελειώσουν στις 15 Αυγούστου
  5. Ο προϋπολογισμός των έργων μαζί με τις μίζες (των αυτοκινήτων) θα φτάσει τα 7 εκατομμύρια Ευρώ....χωρίς τις μελέτες
  6. ...και σε έκτακτες περιπτώσεις να δημιουργηθούν θέσεις πάρκινγκ με ενοικιαζόμενες γόνδολες που θα υπάρχουν εκεί!
Έχουμε γίνει μια απέραντη ΚΩΜΩΔΙΑ!

2 σχόλια:

garfield είπε...

Πάλι έργα εν μέσω τουριστικής περιόδου? Ποίο τζιμάνι έκανε αυτή τη πρόταση?

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Για να μην γίνει καμία παραξήγηση δεν ισχύουν αυτές οι προτάσεις και απλά προσπαθούμε να διακωμωδήσουμε την αντιμετώπιση της Νομαρχίας και του Γραφείου Τύπου στην αντιμετώπιση σε κάποια μέσα ενημέρωσης και πόσο επιλεκτικά ενημερώνουν μόνο τα λιβανιστήρια τους.