Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ερχεται η ΔΙΚΤΥΩΣΗ...έρχονται ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;;;

"Σαμιακή ΓΝΩΜΗ"


Σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες που μας έρχονται από την Αθήνα και από κύκλους του περιβάλλοντος της εταιρίας ΔΙΚΤΥΩΣΗ, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η εταιρία έρχεται προκειμένου να ξεκινήσει εργασίες συνέχισης του έργου του Βιολογικού καθαρισμού στη πόλη της Σάμου!
Η εταιρία και οι εκπρόσωποι της βλέποντας πως ο κλοιός σφίγγει και οι πιέσεις είναι πολλές, προσπαθεί και έχει έρθει σε επαφή με προμηθευτές στο νησί ώστε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα (καύσιμα - υλικά - εργατικό δυναμικό - ξενοδοχεία κ.α.) για την συνέχιση των εργασιών.
Αυτό προκαλεί εντύπωση και πάλι στην κοινωνία της Σάμου για τον χρόνο που ξαναξεκινά τις εργασίες ο εργολάβος και ο Δήμος Βαθέος και ακούγεται και η άποψη πως κάποιοι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να βρουν ΑΛΛΟΘΙ με αυτή την ενέργεια και για να μην γίνουν εργασίες στο γεγονός της αντίδρασης που θα υπάρξει από τους επιχειρηματίες για το χρονικό σημείο αυτής της επιλογής.


Σε περίπτωση που δεν αφήσουν να γίνει το έργο τότε το ΑΛΛΟΘΙ θα είναι (και έχει ξαναχρησιμοποιηθεί) πως "εμείς θέλαμε...αλλά εσείς δεν μας αφήσατε" !!!

Εξάλλου μας το έχουν δηλώσει αυτό!

Γεγονός είναι πάντως πως δεν γίνεται να ξεκινήσουν εργασίες ειδικά στην περιοχή από το Λιμεναρχείο έως και το Καλάμι, αφού εκεί βρίσκονται δεκάδες επιχειρήσεις (εστιατόρια, μπαρ, πανσιόν, ξενοδοχεία, συνεργεία, καταστήματα κ.α.) και σε περίπτωση που γίνει αυτό καταστρέφονται οικονομικά αφού έχουν επενδύσει πάρα πολλά χρήματα προετοιμάζοντας τις επιχειρήσεις τους για το καλοκαίρι!

Ένα άλλο στοιχείο είναι πως ακόμα και ο υπό κατασκευή Περιφερειακός δεν είναι προσπελάσιμος, ενώ ακόμα και το ΕΡΓΟ έχει σοβαρές ελλείψεις με αποκορύφωμα την έλλειψη ΕΔΑΦΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, αλλά και της μελέτης γενικότερα του έργου που δεν προέβλεπε τα 3 ρέματα που έπεφταν στον παραλιακό δρόμο της πόλης!!!.... που σημαίνει πως αυτό προϋποθέτει μεγάλες καθυστερήσεις κατά την εκτέλεσή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: