Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

"Το σκέφτεται για υφυπουργείο Ναυτιλίας η κυβέρνηση"



"Οι δυσλειτουργίες που εμφανίζονται στον τομέα της Ναυτιλίας αλλά και οι πιέσεις που ασκούν πολλοί εφοπλιστές προκειμένου να δημιουργηθεί ξεχωριστό υπουργείο ή υφυπουργείο έχουν προβληματίσει πολλούς στο κυβερνητικό επιτελείο.
Και αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς και την επιφυλακτικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν αρκετοί στο Υπουργικό Συβούλιο την αρμόδια υπουργό Λούκα Κατσέλη, τότε εύκολα μπορεί να βγει το συμπέρασμα ότι είναι θέμα ημερών να δούμε νέες πρωτοβουλίες από τον πρωθυπουργό προς αυτή την κατεύθυνση.
Μάλιστα, πολλοί εντάσσουν τη σχετική συζήτηση στα σενάρια που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας αναφορικά με έναν πιθανό ανασχηματισμό που θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Είναι οι ίδιοι που δε θεωρούν διόλου τυχαία τη δημοσιοποίηση της βαθμολογίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για τους υπουργούς της κυβέρνησης, αφού πιστεύουν ότι ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες."
http://parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: