Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Διαψεύδει ο Ν.Σηφουνάκης τους ισχυρισμούς Βγενόπουλου για τη δωρεά στη Σάμο



Στην αντεπίθεση πέρασε ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Σηφουνάκης σχετικά με τα όσα του καταλόγισε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος για δωρεά προκειμένου να αποκατασταθούν καμένες εκτάσεις στη Σάμο...
Ο υφυπουργός τόνισε ότι τα χρήματα δόθηκαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι στο τότε υπουργείο Αιγαίου. Παρέθεσε μάλιστα και δηλώσεις του τότε δημάρχου Πυθαγορείου.
«Η αλήθεια είναι ότι μετά τις πυρκαγιές, ο κ. Βγενόπουλος ζήτησε συνάντηση μαζί μου στην οποία προσήλθε συνοδεία δημοσιογράφων, φωτογράφων και τηλεοπτικού συνεργείου όπου μου γνωστοποίησε την πρόθεσή του, χωρίς όμως να μου παραδώσει οποιοδήποτε ποσό ή άλλο παραστατικό στοιχείο.
"Τον παρέπεμψα να κάνει την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού που είχε εκπονήσει πρόγραμμα αναδάσωσης και τον ευχαρίστησα για την πρόθεσή του."
Ο κ. Σηφουνάκης συμπλήρωσε ότι και ο ίδιος ο κ. Βγενόπουλος αναγνώρισε την Τρίτη ότι κατέθεσε τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Σάμου.
«Αρα δεν ενεχείρησε τίποτα ούτε στον Σηφουνάκη ούτε στο Υπουργείο Αιγαίου. Είναι προφανές ότι ο κ. Βγενόπουλος προσπαθεί να προκαλέσει θόρυβο με ανύπαρκτα θέματα, παραπλανητικά προκειμένου να αποφύγει τη συζήτηση για συγκεκριμένα και επώδυνα.»
Τέλος, ο υφυπουργός παραθέτει και τις δηλώσεις του τότε δημάρχου Πυθαγορείου Σάμου Νικόλαου Μάρκου όπου αναφέρει ρητά πως ο Δήμος Πυθαγορείου ήταν ο αποκλειστικός αποδέκτης -μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων- της δωρεάς της Marfin και ο μόνος διαχειριστής της διάθεσής της.

tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: