Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

Αυτό και αν είναι πρόκληση!

Κάνουν τα χατίρια μερικών στην Νομαρχία και τον Δήμο Βαθέος ........και τον κοσμάκη άστον να φωνάζει!!!


Πριν από λίγους μήνες είχε έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βαθέος θέμα για μια κεραία στην περιοχή Καλάμι και συγκεκριμένα στην θέση που βρίσκεται η 79 ΑΔΤΕ με τις διαμαρτυρίες κατοίκων που δήθεν ανησυχούσαν για τις επιπτώσεις της υγείας τους από την τοποθέτηση μια κεραίας ασύρματης επικοινωνίας του Στρατού.
Οι υπογράφοντες κάτοικοι με επικεφαλής σημαντικό στέλεχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου κατήγγειλαν την Ταξιαρχία για την τοποθέτηση της κεραίας και έτσι το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να "στηρίξει" τις ανησυχίες των κατοίκων αυτών αφού ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ οι ψήφοι ήταν αρκετοί!
Μάλιστα στην πορεία το θέμα πήρε προεκτάσεις και μιας και σημαίνων στέλεχος ο επικεφαλής των διαμαρτυρομένων πολιτών, έφτασε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και κατά πλειοψηφία πάρθηκε απόφαση να στηρίξει τις ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής!!! και ζητώντας παράλληλα από την 79 ΑΔΤΕ να βρεί άλλους τρόπους και άλλα σημεία τοποθέτησης της κεραίας!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η ΔΙΑΠΛΟΚΗ στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ......αφού βλέπουμε μια ιδιαίτερα υπερευαίσθητη Τοπική Αυτοδιοίκηση...αλλά κατά το δοκούν!
Όπου δηλαδή μας βολεύει και αν θέλουμε να δούμε πως θα εξυπηρετήσουμε υπαλλήλους και ψηφοφόρους το κάνουμε αυτό τρέχοντας.
Όπου όμως το θέμα δεν μας αγγίζει ιδιαίτερα τότε λοξοκοιτάμε παραπέρα.
Φτάνουν μάλιστα στο σημείο πολιτικοί άρχοντες του τόπου να μην υπολογίζουν τίποτε μπροστά σε συμφέροντα ακόμα και αν αυτά τα θέματα αφορούν την εθνική μας ασφάλεια!
ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ !!!

Σε ανάλογη περίπτωση στην περιοχή ΠΛΑΤΑΝΟΣ της Σάμου όταν πριν από λίγο καιρό υπέγραφαν χαρτί διαμαρτυρίας 562 κάτοικοι !!! της περιοχής διαμαρτυρόμενοι για ανάλογο θέμα τοποθέτησης κεραίας στο χωριό από εταιρία κινητής τηλεφωνίας, εδώ η Νομαρχία και ο Δήμος το θέμα το έχει κάνει ΓΑΡΓΑΡΑ!!!

Σε άλλη πάλι περίπτωση στην περιοχή ΚΟΚΚΑΡΙ εκατοντάδες πολίτες και γονείς υπέγραφαν σε έγγραφο καταγγελίας προς την Νομαρχία Σάμου και τον Δήμο Βαθέος τις απαράδεκτες συνθήκες που υπάρχουν στην παιδική χαρά του χωριού και τον κίνδυνο να σκοτωθεί κάποιο παιδί...αλλά σε αυτό εδώ το θέμα πέρα βρέχει!!!

Αυτή την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει εκλέξει ο Σάμιος ψηφοφόρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: