Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Το Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας Σάμου...έστειλε τώρα δελτίο τύπου για τους υπόλοιποιυς παρακατιανούς πολίτες που δεν είχαν ενημερωθεί!!!

Έκανε μια σημαντική παράλειψη το Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας στο δελτίο τύπου που έβγαλε σήμερα το μεσημέρι. Ξέχασε να συμπεριλάβει μέσα, τους κατ' επιλογή δημοσιογράφους που συμμετείχαν στην συνάντηση εργασίας.
Βέβαια φρόντισε ο Νομάρχης από την Παρασκευή να βγει σε τοπικό ραδιόφωνο και να ενημερώσει τους ακροατές του, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τους υπολοίπους πολίτες.
Μάλιστα φρόντισε μαζί με το Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας να συμμετέχει σε αυτή την συνάντηση εργασίας και η τοπική τηλεόραση.
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Διαβάστε το Δελτίο.....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Συνάντηση εργασίας για την αντιμετώπιση του πλημμυρικού φαινομένου στην παραλιακή λεωφόρο της πόλεως Σάμου»
Την Παρασκευή 16/4/2010 στις 10 π.μ. έγινε στα γραφεία της Ν.Α. Σάμου τεχνική σύσκεψη εργασίας για την αξιολόγηση των εναλλακτικών λύσεων που προκύπτουν από την μελέτη, για την αντιμετώπιση του πλημμυρικού φαινομένου στην παραλιακή λεωφόρο της πόλεως Σάμου.
Συμμετείχαν:
  1. Εκ μέρους της τριμελούς Τεχνικής Επιτροπής του ΕΜΠ οι κ.κ. Κ. Μουτζούρης, Πρύτανης, κ. Δ. Κουτσογιάννης, πρόεδρος Σχολής Πολιτικών Μηχ., κ. Δ. Παπαντώνης, πρόεδρος Σχολής Μηχανολόγων Μηχ.
  2. Ο μελετητής κ. Μανόλης Αφτιάς, καθηγητής λιμενικών έργων στο ΕΜΠ
  3. Ο Δήμαρχος Βαθέος, με τους τεχνικούς του Δήμου κ.κ. Διακογιάννη και Σκιαδά
  4. Ο Πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής κ. Χρ. Σαπουνάς, το μέλος κ. Σαρλάς και η μηχανικός του Λιμενικού Ταμείου κ. Π. Σεχιώτου
  5. Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ Σάμου κ.κ. Μαν. Καρμανιώλος, Κ. Κρυσταλλίδης, Ι. Σεϊρλή, Γ. Φραγκουλάκη.
  6. Ο Νομάρχης κ. Μαν. Κάρλας, ο αντινομάρχης κ. Ν. Ζάχαρης, ο Πρόεδρος του Νομ. Συμβουλίου κ. Γ. Στάντζος, ο Γεν. Διευθυντής κ. Γ. Παπακωνσταντής, ο προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γ. Βασιλείου, ο σύμβουλος μηχανικός κ. Π. Κωνσταντινίδης.
Ο μελετητής κ. Αφτιάς παρουσίασε τις εναλλακτικές λύσεις που προκύπτουν από τα στοιχεία της μελέτης που εκπονεί και μέσα από την τοποθέτηση των συμμετεχόντων προέκυψε, με συντριπτική ομοφωνία, η επιλογή της λύσης της ανύψωσης όλου του παραλιακού μετώπου της πόλεως από την Εθνική τράπεζα έως τα Δικαστήρια, από τα πεζοδρόμια έως το κρηπίδωμα, σε υψόμετρα που προκύπτουν από την χωροστάθμηση και τα στατιστικά ανύψωσης της θάλασσας.
Απομένει, από εδώ και πέρα η έγκριση της επιλογής αυτής από το αρμόδιο θεσμικά όργανο, που είναι η Λιμενική Επιτροπή, έτσι ώστε να δοθεί η εντολή για την εκπόνηση της οριστικής μελέτης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: