Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

«Όλη η Σάμος τάσσεται υπέρ του ενός Δήμου» με μοναδικό στόχο να συνεχίσουν ορισμένοι τον κρατικοδίαιτο βίο τους

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στους Δήμους της Σάμου κατά των κυβερνητικών προθέσεων, να αναδειχθεί το νησί (εκτός Εύβοιας και Κρήτης) σε ένα Δήμο στα πλαίσια του Σχεδίου "Καλλικράτης".

Μάλιστα οι αντιδράσεις αυτές έχουν προσλάβει τη μορφή "χιονοστιβάδας" και ισοδυναμούν με "λαϊκή εξέγερση". Μόνο στη Σάμο υπάρχει σχετική "βουβαμάρα" γιατί το γνωστό "σύστημα ΠΑΣΟΚ" (που μόνο στη Σάμο διατηρείται ανέπαφο) βρίσκει τον τρόπο να πνίγει εν τη γενέσει τους τις αντιδράσεις .



Οι αντιδράσεις έχουν περιορισθεί, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, σε μυστικές συναντήσεις δημάρχων ,και σε μια απόφαση της Νομαρχιακής του Πασόκ η οποία για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους κανένα δελτίο τύπου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με αυτή την απόφαση,σε αντίθεση με άλλες νομαρχιακές άλλων νησιών που έχουν κάνει γνωστές τις αποφάσεις τους.

Πιθανόν η Νομαρχιακή του Πασόκ της Σάμου να φοβάται μήπως δυσαρεστήσει την Αθήνα.Για την ιστορία έχει γίνει γνωστό ότι η Νομαρχιακή πήρε την απόφαση για δυο Δήμους.

Εκτιμούμε ότι δεν θα υπάρχουν καθόλου αντιδράσεις εκ μέρους της στη περίπτωση του ενός Δήμου.Όσα 'έγιναν λένε πολλοί έιναι για τα μάτι του κόσμου.

Πολλοί κατηγορούν , ως υπεύθυνο για τις εξελίξεις αυτές τον νομάρχη κ. Μ.Κάρλα και τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΌΚ, τους οποίους μάλιστα στολίζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα και ευθέως απειλούν ότι αν είναι υποψήφιος ο νυν Νομάρχης «θα βγουν πολλά στη φόρα», χωρίς και να προσδιορίζουν.

Το βέβαιο είναι ότι , ορισμένοι έχουν παραπληροφορήσει, αν όχι εξαπατήσει, την Αθήνα ότι «όλη η Σάμος τάσσεται υπέρ του ενός Δήμου» με μοναδικό στόχο να συνεχίσουν ορισμένοι τον κρατικοδίαιτο βίο τους.

Ούτε το φουσκωτό πρόκειται να σώσει τον Νομάρχη Σάμου από τον σίγουρο καταποντισμό του στη περίπτωση που θα θέσει υποψηφιότητα για ένα Δήμο



Πάντως και στη Σάμο το κλίμα κατά του Μ.Κάρλα και κατά της Νομαρχιακής του Πασόκ άρχισε ήδη να γίνεται πολύ βαρύ και δεν αποκλείεται να σημειωθούν δραματικές εξελίξεις μέσα στις επόμενο διάστημα , που θα τον υποχρεώσουν να αποσυρθεί από την πολιτική για να αποφύγει το ΠΑΣΟΚ την πανωλεθρία στις εκλογές, αφού είναι σίγουρη ήδη η αντισυσπείρωση του 80-90% του Σαμιακού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: