Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


31/3/2010 - Κρουαζιέρες σε νησιά του Αιγαίου

Κρουαζιέρες σε νησιά του Αιγαίου, για δικαιούχους παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 20 Μαΐου μέχρι 6 Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα οργανωμένο πρόγραμμα αναψυχής το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα σε 6.424 άτομα να περιηγηθούν σε νησιά του Αιγαίου, απολαμβάνοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Οι κρουαζιέρες θα πραγματοποιηθούν με το πλοίο «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» της ANEK LINES και θα είναι 5ήμερες.

Στους επιβαίνοντες δικαιούχους προσφέρονται εντελώς δωρεάν: α) τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις εντός του πλοίου, β) πλήρη διατροφή καθώς επίσης έκπτωση 20% σε ποτά ,σκευάσματα.

Οι κρουαζιέρες θα πραγματοποιηθούν από το λιμάνι της Θεσ/νίκης στις 20 και 24 Μαΐου με κατεύθυνση τα νησιά Τήνο ή Σύρο - Μύκονο - Κω - Σάμο - Λέσβο και από το λιμάνι του Πειραιά στις 29 Μαΐου και 2 Ιουνίου με κατεύθυνση τα νησιά Ρόδο - Κω - Σάμο - Τήνο ή Σύρο - Μύκονο.

Η πανελλαδική εγγραφή των δικαιούχων θα αρχίσει τη Δευτέρα 12 Απριλίου. Θα πραγματοποιηθεί από όλα τα γραφεία διανομής του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στην Αττική

ΑΘΗΝΑΣ Πατησίων 125

ΑΘΗΝΑΣ Αγ. Μάρκου 11

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Θίσβης 7

ΠΕΙΡΑΙΑ Ομηρίδου Σκυλίτση 19

ΤΑΥΡΟΥ Τιμοθέου Ευγενικού 5

ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Χαριλάου 30

Ν. ΙΩΝΙΑΣ 28ης Οκτωβρίου 42

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αργυρουπόλεως 94-96

ΧΟΛΑΡΓΟΥ Αγαμέμνονος 22

ΑΙΓΑΛΕΩ Πλαστήρα 105

και τα κατά τόπους Περιφερειακά γραφεία, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και μέχρις ότου εξαντληθούν τα εισιτήρια.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν δικαιούχοι παροχών Ο.Ε.Ε. που πέρυσι έκαναν χρήση μικτού προγράμματος παροχών με την προϋπόθεση ότι φέτος δεν συμμετείχαν και δε θα συμμετάσχουν σε κάποιο εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού, καθώς επίσης δικαιούχοι που απεγράφησαν για να συμμετάσχουν στο φετινό πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού και οι οποίοι υπερβαίνουν τα παρακάτω καθορισθέντα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού όρια εισοδήματος: α)μεμονωμένα άτομα-δικαιούχοι, ανά αίτηση 17.000 ευρώ, (ατομικό-οικογενειακό εισόδημα) β)δύο άτομα δικαιούχοι ανά αίτηση 25.000 ευρώ (οικογενειακό εισόδημα) γ)τρία άτομα δικαιούχοι ανά αίτηση 33.000 ευρώ (οικογενειακό εισόδημα) δ)τέσσερα άτομα δικαιούχοι ανά αίτηση, ΟΧΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, 41.000 ευρώ (οικογενειακό εισόδημα) ε)πολύτεκνοι 50.000 ευρώ (οικογενειακό εισόδημα).

Για το Νομό Σάμου οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με το Περιφερειακό Γραφείο του ΟΕΕ στη Σάμο στο τηλ:2273022968

Δεν υπάρχουν σχόλια: