Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

ΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

Αναρτήθηκε από 2000 Γκολ στηνΣάμο Ρεπορτάζ του Γιώργου Αβραμίδη από την ΧίοΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΣΑΡΛΗ ΤΟΥ Σ.Δ ΛΕΣΒΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΝΕΝΗΤΩΝ ΧΙΟΥ.
Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ Α΄ΤΡΙΑΝΤΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΚΟ, ΤΟΝ ΓΚΕΡΑΝΤ, ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΡΟ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ.
ΣΤΟ 43΄ Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΙΑΡΟ ΙΣΙΔΩΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ 77΄ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΨΗΛΟΚΡΕΜΑΣΤΟ ΣΟΥΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠ ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΝΊΑΡΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ.
ΣΤΟ 78' Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΝΟΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Ο ΜΟΝΙΩΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ.
ΣΤΟ 89΄ΠΑΛΙ Ο ΝΟΤΑΡΑΣ ΜΕ ΣΥΡΤΟ ΣΟΥΤ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΘΕΤΟ ΔΟΚΑΡΙ.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ (ΤΖΕΡΕΤΑΣ) ΛΥΚΟΣ,ΤΖΙΩΤΗΣ,ΛΑΖΗΣ,ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ,ΒΟΥΡΟΣ 85 ΚΑΡΥΔΗΣ,ΒΑΡΔΙΚΟΣ,ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ,ΚΤΙΣΤΟΥ,ΚΟΝΤΟΒΑΣ 68 ΝΟΤΑΡΑΣ,ΓΚΕΡΑΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: