Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Περίεργα πράγματα!

Για άλλη μια φορά φάουλ για την εφημερίδα "Σαμιακός Τύπος" που στο τελευταίο σημερινό της φύλλο Δευτέρα 19 Απριλίου και στην στήλη του "Μπάρμαν" είχε κάποιο σχόλιο για τις διαδικασίες της ίδρυσης Νομαρχιακής του ΛΑ.Ο.Σ. στη Σάμο από το κόμμα.
Συγκεκριμένα το σχόλιο έλεγε "...στα σπάργανα ίδρυση Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ. Αν και το κόμμα δε βιάζεται, εντούτοις ακούγεται πως όλο αναβάλει τη λήψη απόφασης, καθώς τα τοπικά στελέχη του αλληλομαχαιρώνονται και αλληλοκατηγορούνται. Για μένα αιτία του κακού είναι πως οι ορεγόμενοι προεδριλίκι είναι πολλοί και εκλεκτοί. Εύκολο είναι να διαλέξει κανείς ανάμεσα σε ισάξιους και ικανούς ανθρώπους;"

Το φάουλ που πέφτει για άλλη μια φορά η συγκεκριμένη εφημερίδα (βλ. Παυλοπουλος) ήταν πως ενώ κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα και κάνει αυτό το σχόλιο δυστυχώς αυτοδιαψεύδεται αφού το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ορίσει την Νομαρχιακή του στη Σάμο!!!!!!!!!!!!

Μάλιστα έχει δημοσιευθεί και στην εφημερίδα "Άλφα ΕΝΑ" από το Σάββατο 17 Απριλίου (βλ. φωτογραφία) με αναφορά στη ίδρυση Νομαρχιακής!
Είναι όντως περίεργο πως είανι δυνατόν να γίνονται τόσα λάθη από την συγκεκριμένη εφημερίδα που κατά καιρούς πολύ εύκολα και με ελαφριά πένα, σχολιάζει χειρισμούς τοπικών Μ.Μ.Ε. και δημοσιογράφους

Άρα θέλουμε να πιστεύουμε πως συμφωνεί η διεύθυνση και η ιδιοκτησία του "ΣΑΜΙΑΚΟΥΤΥΠΟΥ", πως όπως κρίνουμε.....κρινόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: