Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Οι πολίτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους!

"Σαμιακή ΓΝΩΜΗ"

Με μια καθαρά αυθόρμητη ενέργεια χθες Σάββατο 17 Απριλίου και μετά από μια προσπάθεια που ξεκίνησε από εθελοντές πολίτες και χρήστες του διαδικτύου, έγινε συγκέντρωση στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίον.
Η συγκέντρωση αυτή πραγματοποιήθηκε για να καθαριστεί ο χώρος από χόρτα, αφού η πολιτεία τον είχε εγκαταλείψει με αποτέλεσμα οι πρώτοι επισκέπτες τουρίστες να φτάσουν στο σημείο ακόμα και να επιστρέψουν εισιτήρια μετά από την απαράδεκτη εικόνα που συνάντησαν!
Τσάπες, χορτοκοπτικά, τσουγκράνες ήταν τα μοναδικά εργαλεία πολιτών που πήραν αυτή την πρωτοβουλία και υποκατέστησαν το κράτος που δείχνει πως είναι ανακόλουθο και ανίκανο σε αυτονόητα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσει.
Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει μια πολύ καλή δουλειά και ευχόμαστε αυτή η προσπάθεια να μην γίνει άλλοθι για τους κυβερνώντες να αντιμετωπίσουν με αυτό τον τρόπο από εδώ και στο εξής αυτά τα θέματα.

Οι φωτογραφίες είναι από τα προφίλ των χρηστών του Facebook Γ. Παλαιοκαστρίτη και Ηλία Γιαννουλόπουλου








Δεν υπάρχουν σχόλια: