Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Νέο κρούσμα “μεγιστάνων” πολεοδόμων στη Σύρο

Νέο κρούσμα εκατομμυριούχων στελεχών της πολεοδομίας στη Σύρο. Στους λογαριασμούς του διευθυντή και του υποδιευθυντή βρέθηκαν ποσά που ξεπερνούν τα δύο εκ. ευρώ.



Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα της Κυριακής, στοιχεία από το Σώμα Επιθεωρητών δείχνουν ότι στους προσωπικούς λογαριασμούς του διευθυντή της Πολεοδομίας Σύρου και του αναπληρωτή διευθυντή εντοπίστηκαν ποσά 610.000 ευρώ και 1.563.000 ευρώ αντίστοιχα καθώς και πλήθος ακινήτων στην περίπτωση του διευθυντή.
Στο πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης αναφέρεται ότι ο εν λόγω υπάλληλος της πολεοδομίας έχει στην κατοχή του μετοχές αξίας 370.000 ευρώ, ακίνητη περιουσία ύψους τουλάχιστον 160.000 ευρώ, διαμερίσματα και άλλα ακίνητα, όχημα αξίας 40.000 ευρώ, ενώ ερευνώνται άλλα δύο ακίνητα στη Σύρο. Ο ίδιος ο διευθυντής της πολεοδομίας που μίλησε στην εφημερίδα, υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για τα περιουσιακά του στοιχεία και δηλώνει προβληματισμένος για την έρευνα σε βάρος του.
Η έκθεση των ελεγκτών διαβιβάστηκε στην εισαγγελεία προκειμένου να διερευνηθεί ποινικά το θέμα.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: