Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Απεργία πείνας 170 μεταναστών στο Κέντρο υποδοχής!


Περίπου 170 λαθρομετανάστες βρίσκονται στο κέντρο υποδοχής του νησιού και προσπαθούν να αποτρέψουν με αυτό τον τρόπο την απέλασή τους. Την περασμένη εβδομάδα, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, 60 άτομα μεταφέρθηκαν στα σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας.
Τα προβλήματα στο κέντρο είναι πολλά και έχουν να κάνουν με τη μειωμένη αστυνομική δύναμη που υπάρχει αλλά και τη γενικότερη έλλειψη κανονισμού λειτουργίας του κέντρου, σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Σάμου.
Εξάλλου, η λειτουργία του αεροδρομίου σε εικοσιτετράωρη βάση προϋποθέτει επιπλέον τουλάχιστον 20 αστυνομικούς. Για το λόγο αυτό, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου απέστειλε έγγραφο προς το αρμόδιο υπουργείο, για την ενίσχυση του τμήματος Πυθαγορείου, που έχει στην ευθύνη του τον κρατικό αερολιμένα.
Κάθε χρόνο, με την έναρξη της θερινής περιόδου, έφθαναν ενισχύσεις, λέει ο πρόεδρος της Ένωσης, Στέλλιος Βελώνης. "Φέτος, τα περισσότερα τμήματα του νομού λειτουργούν με το 50% των οργανικών τους θέσεων" καταλήγει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: