Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Δελτίο Τύπου Βουλευτή Σάμου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή του Βουλευτή Σάμου και της Βουλευτή Χίου προς την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Ο Βουλευτής Σάμου Πυθαγόρας Βαρδίκος και η Βουλευτής Χίου Ελπίδα Τσουρή απέστειλαν σήμερα 3/3/2010 επιστολή προς την Υπουργό Κατερίνα Μπατζελή σχετικά με την επιλογή Τοπικών Προγραμμάτων στα Πλαίσια του Άξονα 4 «Αειφόρος Ανάπτυξη Αλιευτικών Περιοχών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας.

Επισυνάπτεται η επιστολή για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.


Προς: Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

κα Κατερίνα Μπατζελή

Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010

Κυρία Υπουργέ,

Στην τελική κατάταξη των εταιρειών για την επιλογή Τοπικών Προγραμμάτων στα πλαίσια του Άξονα 4 «Αειφόρος Ανάπτυξη Αλιευτικών Περιοχών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013, η πρόταση της Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης Σάμου είναι στη 10η θέση και η πρόταση της Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Χίου Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ και ΕΝΑ Χίου Αναπτυξιακή Ανώνυμος Εταιρεία στη 14η θέση.

Μέχρι στιγμής έχουν επιλεγεί οι 9 πρώτες.

Επειδή το πρόγραμμα είναι σημαντικό για τις νησιωτικές οικονομίες και οικονομικά δύσκολοι οι καιροί για όλους, παρακαλούμε να βρεθεί χρηματοδότηση ώστε να επιλεγούν και οι δικές μας προτάσεις.

Με εξαιρετικά φιλικούς χαιρετισμούς

Η Βουλευτής Χίου Ο Βουλευτής Σάμου

Ελπίδα Τσουρή Πυθαγόρας X. Βαρδίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: