Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Οικονομική ενίσχυση στους αλλοδαπούς ανασφάλιστους

Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3808/2009 (ΦΕΚ 227 Α΄/10-12-2009) προβλέπεται να καταβληθεί: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους αλλοδαπούς ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους, οι οποίοι κατέχουν, κατά την έναρξη ισχύος του ως άνω Νόμου, δελτίο ταυτότητος πολιτικού πρόσφυγα που έχει εκδοθεί πριν από την 3η Νοεμβρίου 2009. Αν στην ίδια οικογένεια είναι κάτοχοι δελτίου ταυτότητας πολιτικού πρόσφυγα περισσότερα από ένα μέλη, (σύζυγος και ανήλικα τέκνα), η οικονομική ενίσχυση καταβάλλεται μόνο μια φορά.

Επειδή για την καταβολή της πρώτης δόσης (μέχρι 30-3-2010) οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις δεν έχουν καταγεγραμμένους τους δικαιούχους της κατηγορίας αυτής και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να καταβάλουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, είναι σκόπιμο να ακολουθηθεί η διαδικασία της αίτησης από το δικαιούχο.

Περισσότερες πληροφορίες στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Ν.Α Σάμου τηλ. 2273353450

Δεν υπάρχουν σχόλια: