Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τους υπαλλήλους στη νομαρχία

Να ενημερώσουμε τους όποιους υπαλλήλους (που υπογράφουν και αν υπογράφουν) της Νομαρχίας Σάμου πως υπάρχουν και άλλα Μέσα Ενημέρωσης στον Νομό που τα ξεχνούν!

Οι υπάλληλοι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου διαμαρτυρόμαστε για τα μέτρα που παίρνετε τώρα και που πρόκειται να πάρετε στο μέλλον εναντίον μας, περικόπτοντας μισθούς επιδόματα και άλλα δικαιώματα.

Αισθανόμαστε ότι ζούμε σε κατοχή από ξένες χώρες ή καθεστώς αποικιοκρατίας και όχι συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους κυβερνώντες μας.

Έχουμε παιδιά, δάνεια και υποχρεώσεις που περιμένουν απελπιστικά απ’ αυτούς τους μισθούς πείνας. Τι άλλο να δώσουμε απ’ αυτά, που όχι μόνο δεν περισσεύουν αλλά δεν μας φτάνουν για να ζήσουμε σαν άνθρωποι και περήφανοι σαν Έλληνες πολίτες.

Σας καλούμε να αναλογιστείτε αν μπορείτε εσείς να ζήσετε κάτω από τέτοιες άθλιες οικονομικές συνθήκες.

Ξέρουμε ότι τα χρήματα μας χαρίζονται στους βιομηχάνους, οι οποίοι όποτε κρίνουν παίρνουν τα κεφάλαια τους σ’ άλλες χώρες αφήνοντας πίσω ανέργους και ανθρώπους συντρίμμια. Τα χαρίζετε στους εφοπλιστές που εκβιάζουν ότι θα αλλάξουν σημαία, τόσο πατριώτες !! και παρ’ όλα τα δισεκατομμύρια σε επιδοτήσεις που έχουν πάρει, καράβια δεν έχουμε. Τα χαρίζετε στους τραπεζίτες γιατί αυτοί έχουν μεγαλύτερο στομάχι από μας

Που είναι ο πατριωτισμός σας όταν συμβάλλετε στην ερήμωση και τη φτώχεια του ελληνικού λαού και των εργαζομένων; Χωρίς καμιά ουσιαστική ανάπτυξη εφ’ όσον δεν μας αφήνουν οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι να έχουμε δικές μας παραγωγές για να μην μας έχουν ανταγωνιστές αλλά ομήρους και παρίες στην ίδια μας τη χώρα με τα παιδιά μας χωρίς μέλλον.

Δεν πιστεύουμε πια ότι θέλετε να σώσετε την Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα είμαστε εμείς και τη ζωή της Ελλάδας την κάνετε όλο και πιο δύσκολη χρόνο με το χρόνο, πιο ανυπόφορη. Είναι σαν να μας στοιβάζετε σ’ ένα φέρετρο ζωντανούς και να μας καθησυχάζετε ότι θα μας θάψετε σε χώμα ανάλαφρο.

Αυτό είναι το δίκαιο και η Δημοκρατία που μας επιφυλάσσετε; Δεν την θέλουμε και σας την επιστρέφουμε Αρνούμαστε να σας χαρίσουμε έστω και ένα λεπτό του ευρώ.

Είμαστε αλληλέγγυοι με όλους τους εργαζόμενους του κόσμου και το λαό μας που αγωνίζεται για έναν κόσμο με δικαιώματα και όχι με ευκαιρίες, για μια πραγματική Δημοκρατία που μας αξίζει.
www.armoniaradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: