Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Στη Σάμο η βουλευτής του ΣΥΝ κα Ηρώ Διώτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝ

Την Τεταρτη 24 Μαρτίου θα επισκεφθεί την Σάμο η Βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, Ηρώ Διώτη.


Η κ. Διώτη είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομολόγος. Δραστηριοποιείται στην αριστερά από το 1997, μέσω του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ, κινημάτων πόλης και αντιρατσιστικών κινήσεων. Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού, της γραμματείας της Ν.Ε. του Συνασπισμού Λάρισας και της τοπικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.


Την 24Η Μαρτίου στις 10:00 θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην Νομαρχία, όπου θα ενημερωθεί κυρίως για τα τρέχοντα προβλήματα του Δήμου Βαθέως (ΞΕΝΙΑ, Βιολογικός Καθαρισμός, Περιφερικός, Πλημμυρικό) και γενικότερα για θέματα του Νομού. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κέντρο υποδοχής προσφύγων και το απόγευμα στις 19:30 στο ξενοδοχείο ΣΑΜΟΣ, θα μιλήσει σχετικά με την Οικονομική κρίση και την εργασία. Την 25Η Μαρτίου θα επισκεφθεί τον Μαραθόκαμπο.

Καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται, να παρακολουθήσουν την ομιλία της κ. Διώτη σχετικά με την Εργασία στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Είναι ένα θέμα που έχει ειδική βαρύτητα και που μας αφορά όλους αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Θα αναπτυχθούν οι θέσεις του Συνασπισμού σχετικά με την εργασία, τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και την αλληλεξάρτηση εργασία – έξοδος από την οικονομική κρίση. Θα επακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: