Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Η περιβόητη επιστολή του Νομάρχη στο φως!

Σημ.: "Σαμιακής ΓΝΩΜΗΣ"
Αφού δεν την έδινε ο ίδιος ο Νομάρχης γίνεται ανάρτηση από τον Γιάννη Νέγρη για να δούμε επιτέλους πόσο κοντά είναι τα σύννεφα για να τα ακουμπήσουμε!

Εμείς κ. Νομάρχα προτείνουμε να πείτε και στους Τούρκους, για να φυλάνε την εκδήλωση να πετούν τουρκικά αεροσκάφη από πάνω και να έρθει και καμιά φρεγάτα δική τους για να γίνουμε και πολλοί!!!

Η επιστολή του Νομάρχη Σάμου Μανόλη Κάρλα προς τον Πρωθυπουργό για την Ελληνοτουρκική Φιλία.

Κάνουμε ανάρτηση της περιβόητης και ακριβοθώρητης επιστολής του Νομάρχη Σάμου κ.Μανόλη Κάρλα που απέστειλε στους Υπουργούς Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας .Η επιστολή αφορά την<< Γέφυρα Ελληνοτουρκικής Φιλίας μεταξύ Σάμου και Κουσάντασι>>

Η επιστολή του Νομάρχη Σάμου ζητήθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση να κατατεθεί και να τεθεί υπόψη του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Μέχρις σήμερα δεν κατατέθηκε από τον Νομάρχη Σάμου Μανόλη Κάρλα.
Σύμφωνα με αυτή ο Γιώργος Παπαναδρέου και ο τότε Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας χόρεψαν το χορό της Ειρήνης το ξακουστό ζειμπέκικο που έχει μείνει στη καρδιά των Λαών Ελλάδας και Τουρκίας και στην Ιστορία.
Τι άλλα να προσθέσουμε εμείς;Δεν υπάρχουν σχόλια: