Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

Κινητοποιήσεις στην Ικαρία για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες


Κλείνουν την Τετάρτη 3 Μαρτίου όλοι οι δήμοι της Ικαρίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και καλούν τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες να προχωρήσουν σε ανάλογες ενέργειες, αλλά και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου, στην Ικαρία.

Τα αιτήματα των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης της Ικαρίας αφορούν στην τακτική σύνδεση του Αγίου Κηρύκου και των Φούρνων, χειμώνα - καλοκαίρι, με το λιμάνι του Πειραιά και τη Βόρειο Ελλάδα, την δρομολόγηση σύγχρονων και ασφαλών πλοίων, την μείωση του υψηλού ναύλου επιβατών, οχημάτων, εμπορευμάτων κατά 50%, την στήριξη όλων των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων με την εφαρμογή των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων τους.

Επίσης αφορούν στη βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων, την δημιουργία Εθνικού Φορέα Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, την απρόσκοπτη καθημερινή αεροπορική σύνδεση με Αθήνα, την επαναφορά των αεροπορικών ναύλων (στην γραμμή Ικαρία-Αθήνα) στις τιμές που ίσχυαν μέχρι το Νοέμβριο του 2009 και την αποκατάσταση του Δημοσίου Χαρακτήρα των Αερομεταφορών.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.