Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Η Κωμωδία συνεχίζεται!


Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας της Ν.Α. Σάμου, την 01-03-2010 και ώρα 18.00 συγκαλείται σύσκεψη στην αίθουσα συσκέψεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου (περιοχή Αγ. Ειρήνης), προκειμένου να αποφασιστούν οι κανόνες εμπλοκής και τα μέτρα που θα λαμβάνονται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αντιμετώπιση της πλημμυρίδας, με υποθετικό σενάριο την συνεχιζόμενη εμφάνισή της και κατά την τουριστική περίοδο.

Όπως βλέπετε η κωμωδία συνεχίζεται και για άλλη μια φορά θα μας πουν ποιοι έχουν αρμοδιότητες λες και δεν το ξέρουμε, θα μας πουν ότι χρειάζεται να γίνει μελέτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος, θα μας πουν ότι έμμεσα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε και θα φύγουν όλοι ευχαριστημένοι...ότι έκαναν το καθήκον τους.

Για την ουσία της υπόθεσης δεν θα μιλήσει κανείς!!!
Δηλαδή πια είναι τα άμεσα μέτρα που θα πρέπει να οργανώσουν ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα κάνοντας ευκολότερη την ζωή των πολιτών δεν θα τα αναφέρει κανείς!

Για τις αποζημιώσεις των επιχειρηματιών που έχουν να δουλέψουν πριν από τα χριστούγεννα...ΤΙΠΟΤΕ

Για τις αποζημιώσεις των ιδιοκτητών αυτοκινήτων που έχουν υποστεί ζημιά οι περιουσίες τους... ΤΙΠΟΤΕ.

Για την χαμένη τουριστικά χρονιά της πρωτεύουσας.... ΤΙΠΟΤΕ

Δηλαδή ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: