Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η "Σαμιακή ΓΝΩΜΗ" ήταν εκεί!

Του ανταποκριτή μας Γιάννη Φ.

Ηχηρή διαδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, χωρίς ωστόσο να αποτραπούν τα επεισόδια.

Περίπου 30.000 διαδηλωτές έλαβαν μέρος χθες στις απεργιακές συγκεντρώσεις, αντιδρώντας στις περικοπές σε μισθούς και επιδόματα και στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Επεισόδια σημειώθηκαν και περίπου 23 άνδρες της Αστυνομίας τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο από τις ρίψεις αντικειμένων, ενώ συνελήφθησαν τρία άτομα για επιθέσεις κατά αστυνομικών.

Τα παραπάνω άτομα, τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, εκσφενδόνισαν πέτρες σε περίπου 13 βιτρίνες καταστημάτων και σε 5 ΑΤΜ τραπεζών, αλλά και βόμβα μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, που απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.
Υπάρχουν όμως και πολλές καταγγελίες για αστυνομικούς που χωρίς λόγο και αιτία χρησιμοποίησαν δακτυγόνα δημιουργώντας τεχιτή ένταση!







































Δεν υπάρχουν σχόλια: