Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Δήλωση του Βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Χ. Βαρδίκου σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ψηφιοποίησης από την ΕΟΣΣ



Στις 21-12-2009, είχα δηλώσει μεταξύ άλλων, σχετικά με τις αγροτικές επιδοτήσεις: «…Η ΕΕ απαγορεύει πληρωμές και επιβάλλει πρόστιμα σε όσους δεν έχουν ολοκληρώσει την ψηφιοποίηση…Δυστυχώς και το κράτος αδιαφόρησε, αφού έπρεπε να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2008 και ξεκίνησε τον Μάιο του 2009, αλλά και η ΕΟΣΣ και οι παραγωγοί σήμερα αδιαφορούν…Καλούνται οι αρμόδιοι να «τρέξουν» πλέον, γιατί διαφορετικά δεν θα μας φταίει κανένας ανάλγητος Ευρωπαίος και κανένα ανίκανο κράτος, θα μας φταίει η ασυνέπεια μας και η αδιαφορία μας».

Οφείλω σήμερα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ΕΟΣΣ που κατάφερε από τότε και μέχρι τις 31-1-2010 το 3% της ψηφιοποίησης να το φτάσει στο 100% με αποτέλεσμα τίποτα να μην χαθεί για τους παραγωγούς του νομού μας.

Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη που την πιστώνεται το Δ.Σ. και οι υπάλληλοι της ΕΟΣΣ αναμένεται εντός του Μαρτίου να πληρωθεί στους παραγωγούς του νομού μας και το υπόλοιπο 60% των επιδοτήσεων του 2009.

Ακόμη, είναι πλέον εφικτή, η πληρωμή της επιδότησης του 2010 από τον φετινό Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: