Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

Μεγάλη βραδιά προς τιμήν των παλαιμάχων από την Ένωση Βαθύλλου - Πανσαμιακού
Μεγάλη Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Βαθύλλου - Πανσαμιακού προς τιμήν των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που δόξασαν την φανέλα των δυο παραπάνω ομάδων.

Ο πρόεδρος Κος Χρήστος ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ καλωσόρισε στην ομιλία του όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές τονίζοντας πως σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου θα τιμώνται παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και όσοι πρόσφεραν αλλά και συνεχίζουν να προσφέρουν. Τους παλαίμαχους τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου Κος Δημήτρης ΚΑΡΥΔΑΣ ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία τον δυο ομάδων εως την ημέρα της συνένωσης. Την εκδήλωση επιμελήθηκαν με πολλή μεγάλη επιτυχία οι Νέοι Γενικοί Αρχηγοί της ΕΝΩΣΗΣ ΑΟΒ-ΠΑΣ ,Χρήστος Χ'ΑΝΔΡΕΟΥ[ΚΡΙΣ],Ξενοκράτης ΜΠΟΤΙΝΗΣ[ΦΛΟ],Αλέξης ΚΛΗΜΗΣ,Αντώνης ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ,ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας Κος Στέλιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ και ο πρώην προπονητής των Ακαδημιών Γιώργος ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ , τους οποίους και συνεχάρη ο πρόεδρος Κος Χρήστος ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ.
Μεγάλη βραδιά προς τιμήν των παλαιμάχων από την Ένωση Βαθύλλου - Πνσαμιακού.Δεν υπάρχουν σχόλια: