Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Απαράδεκτες "επιθέσεις" συναδέλφων!


Τελευταία ευτυχώς λίγοι "συνάδελφοι" κόπτονται για την βιωσιμότητα και την λειτουργία της νέας μας εφημερίδας και ανησυχούν αν θα μπορέσει να κρατηθεί στο προσκήνιο ανάμεσα στα υπόλοιπα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Μάλιστα μια εφημερίδα στο τελευταίο της φύλλο είχε εκφράσει την ανησυχία μήπως και μας γράψει γρήγορα τον επικήδειο!!!
Έφτασε στο σημείο να θυμηθεί άξιους συναδέλφους που άφησαν το στίγμα της δημοσιογραφικής τους δουλείας στην Σάμο, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα!


Έτσι μετά από αυτά, στην διπλανή μας στήλη "Μικρά Πιπεράτα Σχόλια" κάναμε μερικές επισημάνσεις γι αυτή την απαράδεκτη κομψή "επίθεση' που δεχόμαστε, με αποτέλεσμα η συνάδελφος της συγκεκριμένης εφημερίδας να θιγεί και να μας στείλει μέσω ενός τρίτου συναδέλφου ένα μήνυμα, πως σε καμία περίπτωση δεν έκανε η ίδια τον συγκεκριμένο σχολιασμό αλλά άλλος συνάδελφός της στην ίδια εφημερίδα!!!

Εμείς αγαπητή μας κυρία το μήνυμα το πήραμε αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας αγγίζουν οι δικαιολογίες για το ποιος είναι ο συντάκτης της συγκεκριμένης στήλης.
Το αν ο "Μπάρμαν" είναι άλλος ή εσείς, αυτό είναι θέμα δικό σας εσωτερικό!

Το θέμα είναι, ότι είναι με ψευδώνυμο, που σημαίνει πως την "χρέωση" την έχετε εσείς σαν διευθυντής του μέσου.
Βγείτε σαν εφημερίδα και πείτε ανοιχτά ποιος έγραψε τα "σφηνάκια" αυτά...και να είστε σίγουρη πως θα αποσύρουμε από την επιφάνεια του μπλογκ και τα δικά μας σχόλια!

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΝ ΘΕΛΕΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ..ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Ασε φίλε...
Όταν εσύ ερχόσουν κάποιοι άλλοι επέστρεφαν!

Ανώνυμος είπε...

>ΜΑ ΚΑΛΑ>ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΛΙ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΝΕΖΟΣ> ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΒΑΘΥ Σ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.