Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Πάρκινγκ στη Νομαρχία.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Νομάρχης Σάμου κ. Κάρλας υπέγραψε την Παρασκευή 18-2-2010 τα συμβόλαια αγοράς δύο συναπτών οικοπέδων ως έγγιστα προς το Νομαρχιακό Μέγαρο, εκτάσεως 2,5 στρεμμάτων, αντί τιμήματος 260.000 ευρώ.

Σύντομα ο χώρος αυτός θα διαμορφωθεί σε χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων των υπαλλήλων της Νομαρχίας.

Ταυτόχρονα θα αποδοθεί σε χρήση των συναλλασσόμενων με τις υπηρεσίες της Νομαρχίας πολιτών το ήδη υφιστάμενο πάρκιν εκτάσεως ενός στρέμματος.

Μετά από όλα αυτά εκτιμάται ότι μέχρι το καλοκαίρι ο δρόμος έμπροσθεν της Νομαρχίας θα είναι ελεύθερος σταθμευμένων οχημάτων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σημείωση ΣΑΜΙΑΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ:

Μέχρι τότε κύριε Νομάρχα όποιος υπάλληλος γουστάρει βάζει ταμπέλες και παρκάρει το αυτοκίνητό του...και όχι μόνο αυτό καλεί και την τροχαία και γράφουν τους πολίτες με πρόστιμα 80 Ευρώ!!!

Αίσχος!

Να μας δείξετε μια απόφαση που υπάρχει που να νομιμοποιεί τους υπαλλήλους της Νομαρχιακούς υπαλλήλους να καταλαμβάνουν και να οικιοποιούνται θέσεις πάρκινγκ!!!






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ, υπάρχει σχετική απόφαση για τις θέσεις που βρίσκονται ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου, και έχει γίνει κατανομή των θέσεων σε συγκεκριμένος υπαλλήλους. Άλλη φορά να κάνετε πιο προσεκτικό ρεπορταζ και να μην βιάζεστε να 'γράφετε'.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Αγαπητέ φίλε "Υπαλληλε" δεν υπαρχει τετοια αποφαση ουτε στη φαντασια του Νομαρχη. Απλα και μονο γιατι ειναι παρανομη αν υπαρχει.Να την βγαλει στη δημοσιοτητα