Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

Πάλι επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη


Αισθητή θα γίνει από την Τετάρτη νέα επιδείνωση του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους.Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν στα ηπειρωτικά και από το βράδυ στην ανατολική νησιωτική χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Β. Ελλάδας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στα πελάγη πιθανώς 9 μποφόρ. Θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.Την Πέμπτη 11/2 προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές. Άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Νέα πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται την Παρασκευή, με την ΕΜΥ να προβλέπει κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς-νότιοδυτικούς 5-7 μποφόρ και στα πελάγη πιθανώς 8 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: