Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

Έκοψαν την πίτα οι Θρακομακεδόνες της Σάμου.


Έκοψαν την πίτα οι Θρακομακεδόνες της Σάμου.

Στην φιλόξενη αίθουσα του καφέ Δωδώνη έκοψαν την πίτα τους τα μέλη του Συλλόγου θρακομακεδόνωνΕΓΝΑΤΙΑ] και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν και να μιλήσουν για της ιδιαίτερες πατρίδες τους που αυτήν την εποχή είναι κάτασπρες από τα χιόνια καθώς ετοιμάζονται και για της απόκριες με καταπληκτικές εκδηλώσεις.
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία και οικογενειακή Ευτυχία.
Το φλουρί ήταν στο κομμάτι της πίτας για την Παναγία και τον Σύλλογο, ενώ η μικρή Φρίντα και η Χριστίνα έτυχαν τα δώρα που αντιστοιχούσαν στο φλουρί μετά από κλήρωση και ήταν ένα ασημένιο εικόνισμα του Αγίου Γεωργίου και ένα χριστιανικό βιβλίο.
Ο Πρόεδρος κ. Γιώργος ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ και το διοικητικό Συμβούλιο πρόσφεραν στον κ. Μιχάλη ΜΩΡΑΙΤΗ ένα ασημένιο εικόνισμα της Παναγίας για την πολύχρονη και συνεχόμενη προσφορά του στον Σύλλογο Θρακομακεδόνων Σάμου [Η ΕΓΝΑΤΙΑ]
.Δεν υπάρχουν σχόλια: