Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Aρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή ο πρώην Βουλευτής Σάμου Θαλασσινός Θαλασσινός στην υπόθεση του ΙΚΑ Σάμου

aegaio.blogspot.com

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο με το πρώην Βουλευτή Σάμου κ.Θαλασσινό μας δήλωσε ότι ουδέποτε είχε εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση του ΙΚΑ Σάμου. Όπως μας τόνισε, γνώριζε την επιστολή του κ.Γιανουλόπουλου ,του είχε κοινοποιηθεί,αλλά ήταν μια επιστολή που είχε και πολλούς άλλους αποδέκτες.

logospoliti.blogspot.com

Το δημοσιογραφικό μας "διεστραμμένο" μυαλό, τώρα που προκύπτει η δήλωση αυτή του πρώην Βουλευτή κ. Θαλασσινού στην απογευματινή ανάρτηση που κάναμε για την μεταφορά του ΙΚΑ Σάμου την 1η Φεβρουαρίου και κατά πόσο έχει εμπλακεί ο ίδιος σκέφτεται το εξής:

  1. Κύριε Βουλευτά δεν σας τιμά και ιδιαίτερα να αναφέρετε πως ουδέποτε έχετε εμπλακεί στην υπόθεση αυτή, αφού ο ρόλος σας σαν Βουλευτής ήταν αυτός...και μόνο αυτός. Δηλαδή να εμπλακείτε σε μια υπόθεση που σας γινόταν επώνυμη καταγγελία και να ψάξετε να δείτε αν όλα αυτά που σας καταγγέλλουν ευσταθούν.
  2. Να προστατέψετε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών σε ένα τόσο μεγάλο και ιδιαίτερο γεγονός, δηλαδή της μεταφοράς ενός τόσο μεγάλου ασφαλιστικού φορέα σε ένα τόσο δύσκολα προσβάσιμο σημείο και με τόσο μεγάλο κόστος ενοικίου (19000 €) που επιβαρύνει τον ίδιο τον ασφαλιζόμενο!
  3. Να εξετάσετε τις αρνητικές εισηγήσεις του Δήμου Βαθέος και της Μητρόπολης Σάμου για παραχώρηση οικοπέδων (ενοικίαση - πώληση) στο ΙΚΑ για χώρους στάθμευσης!
  4. Όχι μόνο αυτό, αλλά και το ότι υπάρχει η ψευδής δήλωση ότι έχουν αποδεχθεί οι παραπάνω φορείς να γίνει αυτό!
  5. Να εξετάσετε αν ευσταθούν οι καταγγελίες για αδύνατη πρόσβαση ασθενοφόρου σε έκτακτη περίπτωση στο συγκεκριμένο κτίριο.
  6. Και το πιο σοβαρό κ. Θαλασσινέ...να ενημερώσετε το τότε γραφείο του Πρωθυπουργού πως έχει εμπλακεί το όνομά του σε καταγγελίες για πιεστική εμπλοκή του στην μίσθωση του κτιρίου, όπως και παράγοντα από τις Βρυξέλλες!!!
Αν όλα αυτά κ Θαλασσινέ δεν είναι αφορμή για εμπλοκή σας ως Βουλευτή τότε τι άλλο μπορεί να είναι.
Βέβαια εντελώς καλοπροαίρετα όλα αυτά που σας αναφέρουμε...αφού τώρα πια δεν έχετε αυτόν τον ρόλο!

Διαβάστε εδώ το απογευματινό μας δημοσίευμα
πηγή ο λόγος στον πολίτη
Χωρίς να υπολογίζουν κανέναν και χωρίς να απολογούνται πουθενά, κάνουν αυτό που γουστάρουν να κάνουν!!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ (διοικητικές υπηρεσίες και υγειονομική περίθαλψη) πραγματοποιείται η μεταφορά του στο νέο κτίριο (κτίριο ΕΡΜΑΝ) πίσω από το ξενοδοχείο "Aiolis" και θα λειτουργεί από την 1 Φεβρουαρίου εκεί!
Χωρίς θέσεις στάθμευσης και χωρίς δρόμους πρόσβασης κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες και παρ όλες τις αντιδράσεις γίνεται η μεταφορά του με κόστος ενοικίασης όπως ακούγεται τα 19.000 Ευρώ τον μήνα!!!
Ο Δήμος Βαθέος και η Μητρόπολη Σάμου δεν συμφώνησαν στην παραχώρηση ή στην πώληση παρακείμενων οικοπέδων για την δημιουργία θέσεων στάθμευσης και παρ όλα αυτά η μεταφορά γίνεται!
Ο
πρώην Βουλευτής Σάμου κ. Θαλασσινός Θαλασσινός ποτέ μέχρι τώρα παρ όλο που το όνομά του είχε εμπλακεί στην υπόθεση αυτή δεν απάντησε για τις διαδικασίες μεταφοράς του και αν πράγματι ασκήθηκαν πιέσεις από το τότε πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ καμία απολύτως αντίδραση δεν έχει υπάρξει από τον νυν Βουλευτή Σάμου κ Πυθαγόρα Βαρδίκο!

Εμείς κάναμε σήμερα το πρωί μια επίσκεψη εκεί και όπως θα δείτε στην φωτογραφία ο δρόμος είχε κλείσει από κάποιο αυτοκίνητο εκεί και άλλα 4 αυτοκίνητα "κόλλησαν" προκαλώντας την αντίδραση των οδηγών!

Εμείς θα αναδείξουμε το θέμα και πάλι και θα το παρακολουθούμε από κοντά.

2 σχόλια:

Ilias είπε...

Στον κο Βουλευτή είχα στείλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ επισυνάπτοντας ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ μέσα από τις οποίες τον ενημέρωνα για τις ανακρίβειες που περιελάμβανε η πρόταση της ΘΙΣΒΗ ΑΕ. Το συγκεκριμένο πολυσέλιδο φαξ το έστειλα ΜΟΝΟ στον κο Θαλασσινό επειδή πίστευα πως θα μπορούσε να μεσολαβήσει προκειμένου να μη μεταφερθεί το ΙΚΑ σε ένα κατα κοινή ομολογία ακατάλληλο χώρο. Ρωτήστε τον κο Θαλασσινό να σας πει αν με πήρε τηλέφωνο,αρκετό χρονικό διάστημα μετά την αποσατολή του φαξ, και μου είπε πως δε μπορούσε να κάνει κάτι επειδή ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ. Επίσης ζητάω να βγάλει στα μέσα ενημέρωσης ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ που να αποδεικνύει πως προσπάθησε να μεσολαβήσει ώστε οι πολίτες της Σάμου να μην υποστούν την ταλαιπωρία της οποίας ήδη γινόμαστε μάρτυρες με τη μεταφορά του ΙΚΑ στο συγκεκριμένο κτίριο.
Ηλίας Αθ Γιαννουλόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ λίγο πιο μεγάλα τα τελευταία γράμματα του άρθρου γιατί είμαι γέρος και δε βλέπω καλά.