Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Πολύ έντονα τα φαινόμενα από τις βροχοπτώσεις στην Σάμο. Προβλήματα στο Κοκκάρι.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία που έχει ενταθεί από σήμερα τα ξημερώματα στην Σάμο.
Η Πυροσβεστική υπηρεσία σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή της κ. Καννελόπουλου έλαβε περίπου 15 κλήσεις για απάντληση υδάτων και οι περισσότερες προέρχονταν από το Κοκκάρι αφού ξεχείλισαν και τα 2 ρέματα του οικισμού με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και καταστήματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Προισταμένου Πολιτικής Προστασίας της Ν.Α. Σάμου κ. Κώστα Φωτόπουλου.....προς ενημέρωση των οδηγών στο τμήμα το επαρχιακού οδικού δικτύου ΧΩΡΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ, στο αριστερό άκρο του ρεύματος κυκλοφορίας από ΧΩΡΑ προς ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ και σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από την έξοδο της ΧΩΡΑ, έχει δημιουργηθεί καθίζηση τμήματος του οδοστρώματος σε μήκος 5 μέτρων και πλάτους 50 εκατοστών.

Έχει τοποθετηθεί σήμανση.

Στον παραλιακό δρόμο της Σάμου και πάλι έχει γεμήσει το οδόστρωμα με νερά κάνοντας δύσκολη την προσπέλαση οδηγών και πεζών στα γύρω καταστήματα

Αναμένεται κατα την διάρκεια της νύχτας να ενταθούν τα φαινόμενα με Βορειοανατολικούς ανέμους μέχρι και 10 μποφωρ και με μεγαλη πτώση της θερμοκρασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: