Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ!

6-1-2010

Η προβοκάτσια δεν θα περάσει...


ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ
εναντίον του
Γ. Γαρυφάλλου & του Γ. Νέγρη!

Ένα γεγονός που έρχεται όπως φαίνεται (και σύμφωνα με επιθυμίες) να οξύνει τα πράγματα, σημειώθηκε σήμερα το πρωί, κατά τον εορτασμό της γιορτής των Θεοφανίων και του αγιασμού των υδάτων, στην πρωτεύουσα της Σάμου, το Βαθύ.

Μερικά ανδρείκελα πέταξαν φέιγβολάν (λίγα ευτυχώς), με περιεχόμενο εναντίον της Μητρόπολης Σάμου και με αφορμή όπως φαίνεται τα τελευταία γεγονότα στον Κότσικα.

Η ενέργεια αυτή όπως καταλαβαίνουν πολλοί έδωσε "τροφή" σε κάποιους και ιδιαίτερα σε εκκλησιαστικούς κύκλους να λένε πως τα φέιγβολάν αυτά τα πέταξαν ο Γιώργος Γαρυφάλλου και ο Γιάννης Νέγρης (δημοσιογράφοι), προκειμένου να πλήξουν το κύρος (και κατ' επέκταση τον θεσμό) του Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιο.

Οι εκκλησιαστικοί κύκλοι αυτοί μάλιστα, αναφέρουν πως αυτή η προβοκατόρικη πράξη έγινε κατ' εντολή πολιτικού προσώπου (πολιτευτή) του Νομού.

Ήταν μια καθαρά ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ πράξη που δεν έχει καμία σχέση με την δημοσιογραφική ΕΡΕΥΝΑ που κάνουμε και που φυσικά θα συνεχιστεί όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την σταματήσουν.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ πως σε καμία περίπτωση δεν απαξιώνουμε το ποιμαντικό έργο που έχει προσφέρει στον Νομό ο Σεβασμιότατος και που σίγουρα είναι πολύ μεγάλο, αλλά με ΤΙΠΟΤΑ αυτό δεν μας απαγορεύει να κρίνουμε και να καταγγέλλουμε πράξεις και ενέργειες που ΠΛΗΤΤΟΥΝ το κύρος της ίδιας της Εκκλησίας που κανείς δεν είναι πάνω από αυτήν.
Είναι υποχρέωσή μας λόγω και του λειτουργήματος του οποίου ασκούμε να έχουμε αυτό τον ρόλο όσο και αν κάποιοι θέλουν να τον μηδενίσουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Δηλώνουμε πως θα ασκήσουμε ΟΛΑ τα νόμιμα μέσα προκειμένου να αποκαλύψουμε τους προβοκάτορες και ζητούμε από την Μητρόπολη Σάμου Ικαρίας & Κορσεών να καταδικάσει αυτή την ενέργεια και να την απομονώσει από την δημοσιογραφική προσπάθεια την οποία κάνουμε.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πιστεύουμε και εμείς αλλά και οι θρησκευόμενοι πολίτες πως αυτή η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ εξυπηρετεί την ίδια την Μητρόπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: