Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Υπάρχουν και αυτές οι απόψεις....

Υπάρχουν και αυτές οι απόψεις που αφήνουν οι αναγνώστες του ιστολογίου και τους ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις
Να ευχηθούμε κι εμείς με την σειρά μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ και να ρωτήσουμε κάτι πολύ σημαντικό που ευχόμαστε να ξέρει να μας δώσει μια πειστική απάντηση, αφού διαβάζει τόσο πολύ και εμείς ήμαστε αδιάβαστοι.


Ρωτάμε λοιπόν.
Αφού είναι φυσικό αυτό το φαινόμενο, γιατί φίλε ανώνυμε δεν εμφανίζεται το πρόβλημα μπροστά στο ξενοδοχείο "Σάμος";

Γιατί δεν εμφανίζεται μπροστά στο ΞΕΝΙΑ;
Γιατί δεν εμφανίζεται μπροστά στην Καθολική εκκλησία;
Γιατί ο Νομάρχης Σάμου δεν επεμβαίνει άμεσα και να εκτελέσει την εντολή του πρύτανη κ. Μουτζούρη για χωροστάθμηση του παραλιακού δρόμου και περιμένει να γυρίσει από την άδειά του ο μηχανικός της Νομαρχίας μετά τις 6 Γενάρη;
Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα που ελπίζουμε να μας απαντήσει ο φίλος ανώνυμος.....αφού διαβάζει και ενημερώνεται τόσο πολύ.

Διαβάστε την άποψή του.......

"Κατά ένα μέτρο έχει αυξηθεί η στάθμη της θάλασσας σε πολλά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές να έχουν πλημμυρίσει και να μοιάζουν περισσότερο με τη ...Βενετία. Στη Σύμη, δε, τα λαβράκια βγήκαν στους δρόμους και οι κάτοικοι τά ψάρευαν με απόχες!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το φαινόμενο δεν σχετίζεται με την κλιματική αλλαγή, αλλά οφείλεται στους ισχυρούς νοτιάδες που μετακινούν μεγάλους όγκους νερού από τα παράλια της Αφρικής.
Το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο στη Σύμη, την Πάτμο, την Τήλο, την Κάλυμνο, τη Σάμο, αλλά και στα παράλια της Νοτιοδυτικής Τουρκίας. Μάλιστα, στην Αλικαρνασσό, που βρίσκεται απέναντι από την Κω, προκλήθηκαν σημαντικές καταστροφές από τις πλημμύρες.
Όπως δήλωσε στα Νέα ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, σε ορισμένες περιπτώσεις που η στάθμη της θάλασσας ανέβηκε πολύ, τα λαβράκια βγήκαν στον παραλιακό δρόμο της Σύμης και τα κυνηγούσαν οι κάτοικοι με τις απόχες!
Ιδιαίτερα έντονο ήταν το πρόβλημα στην Πάτμο, όπου τα νερά κάλυψαν όλη την παράκτια ζώνη του λιμανιού τής Σκάλας και έφθασαν μέχρι τη μικρή πλατεία του νησιού.
Έντονο ήταν, επίσης, το φαινόμενο σε Σάμο και Κάλυμνο, όπου και εκεί βρήκαν ψάρια στη στεριά, ενώ στην περιοχή Αγιος Αντώνιος της Τήλου το ύψος των νερών της θάλασσας ξεπέρασε το ένα μέτρο.
Διαβάστε και καμμιά είδηση και μη κατηγορείτε τους πάντες και τα πάντα.να αποδίδονται ευθύνες όπου και όσο αναλογούν στο καθένα.καλη χρονια με υγεία"

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν για να μη παρεξηγηθώ δεν έχω κανένα μα ΚΑΝΕΝΑ απολύτως λόγο να υποστηρίξω είτε νομάρχη είτε δήμαρχο είτε δημοσιογράφο είτε οποιονδήποτε..ένα το κρατούμενο.δεύτερον αυτό που κάνω είναι ότι απλά παραθέτω τα γεγονότα όπως έχουν και πιο συγκεκριμένα ότι και άλλες περιοχές της ελλάδας ταλαιπωρούνται απο το συγκεκριμένο φαινόμενο και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση απο ότι εδώ στη παραλιακή.προφανώς και δε παραγνωρίζω το γεγονός ότι πιθανόν να υπάρχουν ενδεχόμενες κακοτεχνίες στη παραλιακή χώρις βέβαια να είμαι απολύτως σίγουρος γι αυτο ετσι??τρίτον όπως θα διαπιστώσατε και σεις στη πάτμο για παράδειγμα πλυμμήρισε όλη η παραλία χώρις ΄΄διακρίσεις΄΄ τώρα ότι εδώ πλυμμηρίζει ένα συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας είναι προς διερεύνηση και μετά τις μετρήσεις που θα κάνουν οι μηχανικοί καθ υπόδειξη του κ. πρύτανη.αυτό θα πρέπει να συμβεί όταν υποχωρήσει το φαινόμενο μιλάω σωστα??το ότι ο μηχανικός της νομαρχίας είναι σε άδεια και θα επιστρέψει μετά τις 6 ιανουαρίου δε με αφορά υπάρχουν και άλλοι μηχανικοί στη νομαρχία που μπορούν να κάνουν τη δουλειά νομίζω.ό νοοών νοείτω.σημειωτέον ότι η άποψη που εξέφρασα είναι στην ουσία δημοσίευμα που αναρτήθηκε στη ιστοσελίδα www.in.gr.είμαι ανοιχτός σε οποιοδήποτε σχόλιό σας.ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Να είστε καλά. ΚΑι εμείς ποτέ δεν υποστηρίξαμε ότι αυτό που συμβαίνει οφείλεται μόνο στην ΣΙΓΟΥΡΗ καθίζηση που υπάρχει. Σίγουρα οφείλεται και σε ένα φυσικό φαινόμενο που είναι σε εξέλιξη.
Αυτό που καυτηριάζουμε είναι η αδιαφορία των αρμοδίων ΟΛΑ αυτά τα χρόνια που δεν έκαναν απολύτως τίποτε για να προλάβουν το "κακό".
Φυσικά πουθενά δεν υπάρχει αναφορά ότι υποστηρίζετε κάποιον( Νομάρχη, Δήμαρχο, δημοσιογράφο κ.α.)
Απλά μας "κατηγορείτε" ότι δεν διαβάζουμε και ότι κατηγορούμε τους πάντες και τα πάντα.
Επειδή θέλουμε να πιστέουμε ότι ενημερωνόμαστε αρκετά καλά φαντάζομαστε γνωρίζετε πως πριν από μια ώρα περίπου στην ΝΕΤ,ο καθηγητής κ. Μουτζούρης μίλησε και για καθίζηση και έκανε λόγο για ανθρώπινες παρεμβάσεις σε ΕΡΓΑ που έγιναν στον παραλιακό.
Ουσιαστικά δικαίωσε εμάς που κατηγορούμε τους πάντες και τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ "ΣΑΜΟΣ" Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ "ΞΕΝΙΑ", ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ?? ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΟΣ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΩΝ 60-70 ΧΡΟΝΩΝ!! (ΟΤΑΝ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΚΟΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ). ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΙΜΕΝΟ" ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ? Η ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ Σ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ??
ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ "ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!
ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΕΧΕΤΕ (ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΕΝΑΝ ΣΑΜΙΩΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΝΩΝΥΜΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ).
ΕΝΑΝ ΣΑΜΙΩΤΗ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ.
ΕΝΑΝ ΣΑΜΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ - ΤΡΙΧΙΑ.
ΕΝΑΝ ΣΑΜΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.
ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΣΑΜΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ.
ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ (ΕΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΟΥΖΟΣΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

ΤΟΝ ΣΑΜΙΩΤΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ Η ΤΕΧΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ . ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΒΡΑΚΙ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ!
ΕΧΕΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΠΟΛΙΚΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μια καλοπροαίρετη κριτική θεωρείτε αυτόματα ότι είναι κατηγορία και μομφή προς εσάς.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΑΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ) ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ... ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ! ΣΤΟ ΕΧΩ ΧΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ.
ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΣΑΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ... ΠΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΜΑΙ "ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ"...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ! ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΘ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑΣ? ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΤΑΤΙΚΑ ΦΤΑΕΙ? ΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΘΙΓΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟΝΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ?
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ (ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ) ΚΟΛΑΖ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ JET SKI, ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ SERFING ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΡΚΑΔΑ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...? ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία και απευθύνομαι στους διαχειριστες του μπλόκ αυτου. Ολο αυτό το καιρό κανετε κριτική (ο θεός να την κάνει κριτική βέβαια!!!!!!!) στους νύν κρατούντες την τύχη του τόπου αυτου. Στον πλέον όμως υπεύθυνο για την τύχη της παραλιακής οδού τα τελευταία 5 (πέντε) χρόνια γιατί δεν τον αγγίζετε? Και εννοώ τον προηγούμενο Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σάμου. Μήπως έχετε κάποια εξάρτηση απο αυτόν? Απλά ρωτάω. Αν δεν απαντήσετε θα επανέλθω

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστός ο απο πάνω...μπραβο φίλε...αυτο ήταν σοβαρό ερωτημα...εγω θα ηθελα και κατι ακόμα...αφου κόπτεστε για τα ονοματα μας και μιας και με τήν αναρτηση φωτογραφιών τα πάτε πολύ καλα(λες και εμεις δεν ζουμε εδω και δεν βλέπουμε...εσας περιμενουμε να μας τα δείξετε) για κάντε ενα scan στις δημοσιογραφικές σας ταυτότητες και αναρτηστε τις να ξερουμε με ποιους εχουμε να κάνουμε και μετα θα σας πούμε κι εμεις τα ονοματα μας!!!!
φυσικα αυτό απευθυνεται σε όλους όσους θελουν να ονομάζονται δημοσιογραφοι και κριτικάρουν τους πάντες και τα πάντα μεσα από τα διαφορα blogs

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ...
ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ! ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ:
"Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΛΙΤΗ"
(ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΜ)

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Λοιπόν στον ένα φίλο/η που ασχολείται με την κριτική που κάνουμε πραγματικά το πιστεύουμε ότι το κάνει καλοπροαίρετα και μην αναφωνεί προς τον ΘΕΟ πως το πήραμε σαν μομφή αυτό που είπε για τα λαβράκια....
Απλά του λέμε πως εδώ έχει πολλά λαβράκια γιατί έχουν παραπαχύνει.

Όσον αφορά το αν επιχειρούμε να μάθουμε ονοματεπώνυμα κάνετε μεγάλο λάθος να το πιστεύετε κάτι τέτοιο γιατί, 1ον αν θέλουμε πολύ άνετα μαθαίνουμε με ποιον συνομιλούμε, 2ον αναφερόμαστε σε ονόματα γιατί συνομιλήτε με κάποιον που έχει ονοματεπώνυμο, ενώ εσείς κρύβεστε πίσω από "κουκούλες" και όπως καταλαβαίνετε είναι άνισο για την κουβέντα μας αυτό και 3ον αν νομίζετε ότι θα πέσουμε στην παγίδα να σας πούμε εμείς οι "επώνυμοι" ονόματα και εσείς οι "ανώνυμοι" να θέλετε να τα ακούτε μόνο, τότε το μόνο που προτιμούμε είναι να σιγοτραγουδούμε και εμείς από τον καναπέ μας αδιάφορα το "Ρίτα, Ριτάκι, κανέναν δεν φοβάσαι, Ρίτα Ριτάκι, τίποτα δεν θυμάσαι"

Για τον άλλο φίλο/η που αναφέρεται σε παρελθόν και τις ευθύνες που έχει ο προηγούμενος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου για τον παραλιακό Βαθέος θα παρατηρήσουμε οτι εκφράζει ακριβώς την ίδια άποψη που εξέφρασε πριν από λίγες ημέρες ο Νομάρχης Σάμου και μάλιστα αυτολεξεί....άρα έχει σκοπιμότητα η στοχοποίησή του...άρα και να σκεφτούμε ότι υπάρχει προσωπικό μένος κατά Κατρακάζου από έναν ανώνυμο σχολιαστή.
Άρα να και απάντηση και πάλι στον άλλο φίλο/η σχολιαστή γιατί αναφερόμαστε σε ονοματεπώνυμα.
Δεν θα είχε ενδιαφέρον τις ερωτήσεις να τις έκανε αυτούσιες ο ίδιος σχολιαστής με ονοματεπώνυμο;
Για να βλέπαμε κιόλας αν τότε θα τις έκανε;
Μήπως διακρίναμε τότε κάποια συγκοινωνούντα δοχεία;
Τέλος πάντων, όποιαδήποτε άποψη δεκτή γι'αυτό και ανοιχτά τα σχόλια.
Τουλάχιστον φίλοι ανώνυμοι σχολιαστές για την δημοκρατικότητά μας δεν φανταζόμαστε να υπάρχει άρνηση!

Υ.Γ. Όσο για τα κολάζ ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι ίδιοι οι θιγόμενοι στην πλειοψηφία τους αποδέχονται το χιούμορ αυτό. Εσάς γιατί σας πείραξε δεν μας ενδιαφέρει και πολύ.
Ίσως έναν από όλους αυτούς (που ακούσαμε να ενοχλήθηκε) να τον γνωρίζετε, αλλά δεν γνωρίζετε πως αυτός παλαιότερα έβγαζε φωτοτυπίες και μοίραζε αυτές τις γελοιογραφίες σε συναδέλφους του, για συναδέλφους του και τώρα δυσαρεστήται.
Δεν πειράζει ξύδι!

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Το μπλογκ φίλε μου παραμένει "Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ" γιατί ο πολίτης πάντα ήταν επώνυμος....
Οι αρουραίοι δεν είχαν ονοματεπώνυμο!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν μας ειπατε..........εχει ή δεν εχει ευθύνες ο προηγούμενος επί πενταετία Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμειου? θεωρείτε στοχοποιηση την κριτική σε ενα υπευθυνο για την παραλία για τοσα χρονια ? Και υστερα θέλετε να λέγεστε αντικειμενικοί? Μάλλον εξάρτηση θα το έλεγα

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Τελικά δεν μας είπατε το ονοματάκι σας...
Να σας πούμε και για τις ευθύνες....γιατί και εμείς μπορούμε να σας γράψουμε ανώνυμα π.χ. ότι μπορεί να σας αρέσει να είστε και εσείς υποψήφιος δήμαρχος και να παίζει ρόλο για εσάς η κριτική στη γειτονική καρέκλα.
Εεεεε τι λέτε;
Το λέμε γιατί ξέρουμε ότι σας αρέσει το χιούμορ....μην παραξηγηθήτε.
Είδατε ότι ξέρουμε το ονοματάκι σας;
Αξίζει όμως να το πείτε μόνος σας για να έχει και βαρύτητα.

Υ.Γ. Μας χαροποιεί πάντως που μετά το κλείσιμο των σχολίων από τον "φίλο" μπλόκερ δεν πήγατε μακρυά και σας φιλοξενούμε εδώ.

Ανώνυμος είπε...

pesta xrysostome me tous alites mas exoun vgalei ti psixi.mas e3xoun piei to aima t paliotomara tosa xronia. oli i klika me ta idia kai ta idia prosopa. min fovase kanenan. theloun polemo giati de to antexoun. epitelous brethikate dio palikaria na tous ksegimnosete.

Ανώνυμος είπε...

....που πάτε παλληκάρια που πάτε ωρέ παιδιά!!!!
Γιαυτό πάτε μπροστά!! ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!Λεβέντες!!