Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

19-1-2010 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΟ2 !!! ΥΓΡΑΕΡΙΑ 3 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

Στην συνέντευξη τύπου που μας είχε παραχωρήσει ο Νομάρχης Σάμου κ. Κάρλας στις 19 Δεκεμβρίου του 2009 όταν ρωτήθηκε για τις δεκάδες καταγγελίες που υπάρχουν σχετικά με μια επιχείρηση, έκανε πως δεν άκουγε στην ουσία, αφού ουσιαστικά παραδέχθηκε πως οι υπηρεσίες του, δεν μπορούν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του αστυνομικού!!!
Όμως σε πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις κάποιων δύσμοιρων πολιτών οι υπηρεσίες του ξέρουν να επιβάλουν τεράστια πρόστιμα ακόμη και όταν βρίσκονται στην διαδικασία να προσαρμοστούν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου!

Εδώ το πρόβλημα με την
Νομαρχία Σάμου είναι πως κάποιοι καλύπτουν συγκεκριμένους υπαλλήλους της Νομαρχίας μαζί με τους κολλητούς και εκλεκτούς που κανείς δεν τολμά να τους "ακουμπήσει"!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση εμείς τουλάχιστον ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ και το πρόβλημά μας είναι ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ.

ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ μεταξύ των πολιτών και των υπαλλήλων !!!

Εδώ καλείται ο Νομάρχης ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ αν ΚΑΛΥΠΤΕΙ συγκεκριμένο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της Σάμου και συγκεκριμένη προϊσταμένη που μάλιστα εκτελείται και ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ για άλλη υπόθεση!!!

Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: