Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Έχουν καταντήσει το καινούριο Λιμάνι στο Μαλαγάρι ένα απέραντο εργοτάξιο και μάντρα οικοδομών!



Από μέρα σε μέρα που περνά τα πράγματα στο νέο Λιμάνι του Μαλαγαρίου δείχνουν να έχουν ξεφύγει, αφού για άλλο σκοπό είχε κατασκευαστεί αυτό λιμάνι και τελικά για άλλο όπως φαίνεται έγινε.
Ο σκοπός του λιμανιού αυτού ήταν να γίνει ένα σύγχρονο με όλες της προδιαγραφές λιμάνι που θα μπορεί να δέχεται μεγαλύτερα πλοία αλλά και για να αποσυμφορηθεί το υπάρχον λιμάνι που βρίσκεται τώρα στην πόλη της Σάμου.
Για διαφόρους λόγους που γνωρίζουν όλοι μέχρι τώρα, αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί και στην ανησυχία που είχαμε εκφράσει πριν από μερικούς μήνες με την αδιανόητη απόφαση του Λιμενικού Ταμείου να επιτρέψει στον εργολάβο του έργου του Λιμανιού του Πυθαγορείου, να κατασκευάζει τα μπλόγκια στο Μαλαγάρι, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Σαπουνάς μας είχε διαβεβαιώσει πως αυτό γίνεται προσωρινά.
Μέρα με την μέρα που περνούσε, αλλά και μήνα με τον μήνα οι φωνές άρχισαν να γίνονται πιο δυνατές και από επίσημους φορείς, όπως νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι που εξέφραζαν την ανησυχία τους πως εκεί δεν είναι αντίθετοι μόνο με την κατασκευή για μπλόγκια στο του Πυθαγορείου αλλά έχει γίνει και ένας χώρος αποθήκευσης υλικών από διαφόρους ο κ. Σαπουνάς δυστυχώς δεν άκουγε!
Κάποιοι μιλούν για διάβρωση ακόμα και για καθίζηση από τις εργασίες που κάνει ο εργολάβος του Πυθαγορείου, κάτι που το είχε αποκλείσει ο κ. Σαπουνάς σε παλαιότερες δηλώσεις του στον 2000 Fm - 99,8.
Πριν λίγες ημέρες τραβήξαμε φωτογραφίες από το χάλι αυτό που υπάρχει αυτή την στιγμή και σας τα παρουσιάζουμε...
Όπως φαίνεται τελικά το Λιμάνι αυτό δείχνει να γίνει μια μεγάλη ΜΑΝΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ για πολλά χρόνια ακόμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: