Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Δήμαρχε ακούς;

Μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί πλημμυρίζουν τα πάντα, γιατί μπαίνουν τα νερά στα μαγαζιά και στα υπόγεια των σπιτιών και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν.
Εδώ δεν υπάρχει πρόληψη.
Ενώ όλοι γνωρίζουν πως κάθε δήμος φορολογεί τους δημότες του και τους παίρνει τα λεγόμενα δημοτικά τέλη για να τους τα ανταποδίδει και να τους παρέχει καθαριότητα πρόληψη για τα όμβρια νερά και σε άλλες υπηρεσίες, ο δήμος Βαθέος στην περίπτωση αυτή "πέρα βρέχει".
Πίσω από το Ξενοδοχείο "AEOLIS" και την διασταύρωση που είναι ο εμπορικός δρόμος υπάρχουν 4 φρεάτια που είναι κάτι μήνες ακαθάριστα και έχουν μέσα όλα τα φερτά υλικά που έχουν έρθει από διάφορους άλλους δρόμους.
Στα φρεάτια αυτά έχει μπάζα, σκουπίδια και το μόνο που λείπει είναι το νερό που έπρεπε να είναι ο μοναδικός τους "κάτοικος".
Μετά θα ψάχνουμε γιατί πλημμυρίσαμε αν σε περίπτωση γίνει μια μεγάλη θεομηνία.
Βέβαια το θέμα δεν είναι τα συγκεκριμένα 4 φρεάτια, αφού υπάρχουν πολλά άλλα που ο αριθμός τους είναι μπορεί και 10πλάσιος.
Το θέμα είναι η νοοτροπία και οι υπηρεσίες που επιλέγει να προσφέρει ο δήμαρχος και οι υπηρεσίες του.
Απολαύστε τις εικόνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: