Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

"Οφείλουν να σεβαστούν τη μνήμη του παιδιού μου"


Δεκ 05, 2009

Ο άδικος χαμός της συγκλόνισε όλη τη Σάμο, βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρο το νησί. Δύο περίπου μήνες, μετά το χαμό της 9χρονης Μαρίας- Ελένης, 230 και πλέον κάτοικοι του Καρλοβάσου, υπέγραψαν έγγραφο διαμαρτυρίας, για την απόφαση του Λιμενικού Ταμείου να στολίσει για τα Χριστούγεννα, το μέρος, όπου το 9χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν η συρόμενη πόρτα της εισόδου στο λιμάνι έπεσε και το καταπλάκωσε.

« Περιμέναμε και είχαμε την απαίτηση, είτε αυτό λέγεται λιμενικό ταμείο, είτε δήμος, να σεβαστεί τη μνήμη του παιδιού μου. Αντιθέτως έβαλαν χριστουγεννιάτικα φωτάκια στο σημείο που χάθηκε το παιδί μου. Ο κόσμος ας βγάλει τα συμπεράσματα του», είπε ο κ. Τσαγκλιώτης, πατέρας της Μαρίας Ελένης και πρόσθεσε: « Θα καταθέσουμε έγγραφο διαμαρτυρίας με υπογραφές, αφού όλοι διαμαρτύρονται. Η Σάμος συγκλονίστηκε από αυτό το γεγονός και έπρεπε οι φορείς να σεβαστούν πως σε αυτό το σημείο, πριν λίγο καιρό, χάθηκε ένα παιδί και για φέτος να έλειπε η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση».

Ο «Αρμονία» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείο Σάμου, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα δώσει άμεσα εντολή να απομακρυνθούν τα φωτάκια.

http://www.armoniaradio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: