Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΟΜΒΑ!! ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ;


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μας ήρθε μια πληροφορία πριν από λίγες ημέρες, προσπαθούμε να την διασταυρώσουμε, αλλά πέφτουμε δυστυχώς σε στόματα ερμητικά κλειστά!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες ναυλώθηκε από το ελληνικό κράτος ιδιωτικό αεροσκάφος όπου κατέφθασε εδώ στην Σάμο και με την διαδικασία της απέλασης μετέφερε 88 Αφγανούς πολιτικούς πρόσφυγες πίσω στην πατρίδα τους χωρίς να πάρει κανείς μυρωδιά!!!


Το σοβαρό της υπόθεσης είναι πως δεν εξετάστηκαν ποτέ τα αιτήματά τους για απόκτηση πολιτικού ασύλου και οδηγήθηκαν πίσω στην χώρα τους, όταν όλοι γνωρίζουμε πως η χώρα αυτή είναι σε εμπόλεμη κατάσταση και μάλιστα η Ελλάδα συμμετέχει με στρατιωτικές της δυνάμεις εκεί.


Αν πράγματι έχει συμβεί αυτή η ενέργεια κανείς δεν γνωρίζει την τύχη αυτών των ανθρώπων, αλλά και κανείς δεν γνωρίζει με ποιες διεθνείς συμβάσεις έγιναν αυτές οι διαδικασίες.


Μένει να δούμε την επιβεβαίωση ή την διάψευση, αυτής της ενέργειας από την επίσημη πολιτεία, αλλά και την θέση της γνωστής συμβούλου του υφυπουργού κ. Βούγια, Αφροδίτης Αλ Σάλεχ που είναι γνωστή για τις ευαισθησίες της πάνω σε θέματα προσφύγων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: