Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

κ. Πρωθυπουργέ τα θυμόμαστε όλα......

Εμείς κ. Παπανδρέου ψάξαμε και βρήκαμε μερικές δηλώσεις που είχατε κάνει πριν από 6 ακριβώς μήνες στο Αγαθονήσι και τους Φούρνους και περιμένουμε...αφού έχετε την σχετική πίστωση χρόνου.

Κάτι "μυρίζει" όμως από την αρχή της νέας σας θητείας ως Πρωθυπουργού της χώρας.
Έρχεται μια οσμή, ίδια με την παλιά. Αυτή που καταγγέλατε όταν ήσασταν ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
Είχατε υποσχεθεί πως η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα δώσει στην ΣΑΜΟ την ΙΚΑΡΙΑ και τους ΦΟΥΡΝΟΥΣ τα αυτονόητα.

Συγκοινωνίες, Υγεία, Παιδεία και άλλα πολλά!

Είπατε πως είναι απαράδεκτο να φυγομαχεί η Ελλάδα μπροστά στο πρόβλημα των Λαθρομεταναστών. Είπατε πως η Ελλάδα χρειάζεται μια άλλη πορεία. Μια πορεία που θα εγγυάται τα δικαιώματα όλων, την ισονομία, το δικαίωμα να ελπίζουμε όλοι μας ότι έχουμε πρόσβαση στην υγεία στην παιδεία και στην σωστή συγκοινωνία.
Χρειαζόμαστε μια πολιτεία που θα την φτιάξουμε μαζί με τον Ελληνικό Λαό είπατε και το θυμόμαστε.

Λέγατε χαρακτηριστικά πριν από 6 μήνες ακριβώς "...όσοι νομίζουν, ότι η καθημερινότητα δεν έχει καμία σχέση με την διαφθορά, ας έρθουν εδώ στο Αγαθονήσι, ας έρθουν και ας δούνε τους Φούρνους, την Σάμο, την Λήμνο, την Κάλυμνο, να δούνε πόσο έχουν υποβαθμιστεί οι υπηρεσίες, Υγείας, Παιδείας, αλλά και των συγκοινωνιών.
Των συγκοινωνιών που θα έπρεπε να είναι πρώτης προτεραιότητας, γι' αυτούς τους κατοίκους που βρίσκονται στην Πύλη της Ελλάδας και δίνουν την μάχη...μια μάχη Εθνική".

Όλα αυτά που λέγατε κ. Παπανδρέου εμείς δεν τα ξεχνάμε και περιμένουμε......γιατί τώρα πια το πιο σίγουρο απ' όλα είναι πράγματι στο χέρι του ελληνικού λαού να βγάζει νικητές και ηττημένους με διαφορές ακόμα και πολύ πάνω από το 10%

Ας θυμηθούμε τι λέγατε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: