Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ "ΔΕΝΤΡΑΚΙ"

Το δικό μας σχόλιο στο άρθρο του aegaio.blogspot.com είναι πως πράγματι είναι μια σοβαρή υπόθεση που αφορά και πάλι το περιβάλλον και ο Δήμαρχος του Μαραθοκάμπου μας διαβεβαίωσε πως η υπόθεση (όταν του αναφέραμε ότι έχει πάει το θέμα από την Περιφέρεια στον Εισαγγελέα) έχει μπει στο αρχείο, ενώ έχει κοπεί μόνο ένα δεντράκι!

Αν βλέπετε ένα δεντράκι στις φωτογραφίες τότε έχουμε εμείς σοβαρό πρόβλημα στα μάτια! Από την άλλη όλα αυτά τα αίσχη που γίνονται ίσως και να οφείλονται στην ελαστικότητα του Νομάρχη Σάμου κ. Κάρλα που ενώ έχει την εισήγηση του ΚΕΠΠΕ για επιβολή 20.000 € στον Δήμο Μαραθοκάμπου, ο Νομάρχης αποφασίζει να επιβάλλει ΜΟΝΟ 5000 € και όπως καταλαβαίνετε αν γίνει ένσταση επί του προστίμου, τότε το τελικό πρόστιμο να μην είναι πάνω από την αξία ενός τόνου πεύκου για το τζάκι!!!

στο όνομα της προόδου και της ανάπτυξης κόβουν δένδρα και στο Βουνό Κέρκης

Πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στην εκπομπή ο Λόγος στον Πολίτη του δημοσιογράφου Γιώργου Γαρυφάλλου στον Ραδιοφωνικό Σταθμό 2000fm ,o Δήμαρχος Μαραθοκάμπου Γιώργος Κουτσοδόντης ,σχετικά με τα πεύκα που κόπηκαν στη Βουνό Κέρκης που βρίσκεται στον Μαραθόκαμπο είπε ότι κόπηκε μόνο ένα δένδρο,και ότι η υπόθεση έχει πάει στο αρχείο σε ότι αφορά την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Μεταξύ των άλλων δήλωσε ότι είχε αποστείλει και έγγραφο στη Πολεοδομία της Σάμου σχετικά με καταγγελία που αφορούσε και άδειες που είχαν εκδοθεί στον αιγιαλό και την παραλία .

Επειδή λαμβάνουμε καθημερινά πολλές πληροφορίες για το θέμα και επειδή μέχρι τώρα μας έχει κοροϊδέψει ο Δήμαρχος,μας υποσχέθηκε ότι θα στείλει στον ραδιοφωνικό σταθμό τα έγγραφα και παρά τις καθημερινές οχλήσεις μας δεν τηρεί την δημόσια υπόσχεση του ,τον παρακαλούμε να τα δώσει και να μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος τι συμβαίνει.


Επικοινωνήσαμε με αρμόδιο παράγοντα της Νομαρχίας και μας είπε ότι καμιά υπόθεση δεν έχει μπει στο αρχείο και μας τόνισε ότι για την κοπή των πεύκων έχει επιβληθεί και πρόστιμο από αρμόδια υπηρεσία της Νομαρχίας Σάμου ,20.000 ευρώ 'ήταν η επιβολή του προστίμου και με παρέμβαση του Νομάρχη Σάμου 'έπεσε στις 5.000


Αναμένομεν αγαπητέ Γεώργιε!!!!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια: