Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιστολή του Νομάρχη προς τον Πρωθυπουργό!

Πάρα πολλές και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιστολή που έβγαλε στην δημοσιότητα η εκπομπή μας (την περασμένη Τετάρτη), του Νομάρχη Σάμου κ. Μανώλη Κάρλα προς τον Πρωθυπουργό της χώρας σχετικά με την επιθυμία της νομαρχίας Σάμου να προσσεγγίσει και να συμβάλλει στα πλαίσια της Ελληνοτουρκικής φιλίας με αποκορύφωμα την διοργάνωση μιας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στα στενά της Ψιλής Άμμου και όπου από εκεί ελληνικές βάρκες θα συναντηθούν με τουρκικές και θα "χτίσουν" μια γέφυρα ειρήνης με την "αντίθετη" πλευρά της Τουρκίας!
Μάλιστα ο κ. Νομάρχης στην επιστολή του αυτή επικαλείται την σύμφωνη γνώμη Τούρκου επάρχου αλλά και των Σαμιωτών!
Ο κ. Νομάρχης σε συνέντευξη που μας έδωσε στην εκπομπή "Ο Λόγος στον Πολίτη" επιβεβαίωσε την επιστολή αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά "...την έχω στείλει και όχι μόνο εκεί"!


Αυτή η ενέργεια του Νομάρχη έχει προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις με χαραντηριστικές αυτές του Νομαρχιακού Συμβούλου κ.
Αλέκου Γιαουτζή (μιλώντας στην εκπομπή μας την Παρακευή) που σε έντονο τόνο μίλησε σκληρά γι'αυτή την κίνηση του Νομάρχη κατηγορώντας τον πως κάνει κινήσεις κρυφά από το Νομαρχιακό Συμβούλιο, ασκεί φιλότουρκη πολιτική !!!, και πως όλα αυτά είναι πάρα πολύ περίεργα.
Μάλιστα ο κ. Γιαουτζής μας δήλωσε πως θα ζητήσει ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για να δει πως γίνεται τέτοιες τακτικές να ειναι εν αγνοία των συμβούλων!

Ο κ Παμφίλης Στέφανος και αυτός με την σειρά του άσκησε έντονη κριτική στις κινήσεις του Νομάρχη λέγοντας χαρακτηριστικά πως ασκεί καθήκοντα ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!!!


Παλαιότερα στις ενέργειες αυτές έχει εκφράσει την αντίθεσή του και ο νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Νίκος Κατρακάζος

Μιλώντας στην εκπομπή μας με τον Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Άγγελο Ρήγα μας ανέφερε πως δεν είχε ενημερωθεί από τον Νομάρχη πως έχει στείλει τέτοια επιστολή στον Πρωθυπουργό εκφράζοντας μάλιστα την απορία του πως έχει συνταχτεί εδώ και πολλούς μήνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: